Голос країни-9: На сцені з’явиться дівчина з минулого Dan Balan

Голос країни
Дівчина з минулого Дана Балана прийшла на Голос країни 9
1plus1.ua

Чи обернеться до неї міжнародна зірка, дивіться вже у неділю.

Поділитися:

Цієї неділі, 3 лютого, о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать третій випуск сліпих прослуховувань найвокальнішого проекту Голос країни-9 з новим тренерським складом, до якого увійшли співачка Тіна Кароль, шоумен Потап, мультиартист MONATIK, міжнародна зірка Dan Balan та ведучими Юрієм Горбуновим та Катериною Осадчею.

Голос країни-9 - це сезон неймовірних голосів та раніше невідомих талантів з народу. Вже третій тиждень поспіль учасники продовжують дивувати всю країну яскравими виступами та потужними вокальними даними, а тренери починають ще активніше набирати команди.

Так, у недільному випуску на сцені Голосу країни свої сили спробує сорокарічний викладач вокалу Євгеній Присяжнюк з Полтави. Учні Євгенія неодноразово ставали учасниками популярних музичних шоу, а тепер і він сам хоче спробувати свої сили.

Ще один учасник, уродженець Італії Гріллі Самуеле, який закохався в Україну і переїхав жити до Одеси. Він спробує показати тренерам, наскільки темпераментним може буди вокал справжнього італійця.

«Україна й Італія в чомусь схожі. В обох країнах безліч талановитих музикантів, але, на відміну від Італії, в Україні я бачу більші перспективи розвитку музичної сфери. Голос країни – найкращий проект, який може допомогти розкритися», - розповів італійський мачо.

А колоритна 22-річна Софія Шафір прийшла на проект, аби потішити улюбленого батька новою перемогою. Якось на відпочинку з сім’єю дівчина взяла участь у пісенному конкурсі й здобула головний приз. Тато так пишався донькою, що почав мріяти, щоб Софія перемогла у Голосі країни.

Я обожнюю співати і більш за все на світі хочу дарувати радість своєму батькові.

Він вкладає в мій розвиток все, що в нього є. Тому я налаштована рішуче, і сподіваюсь, що мені вдасться розвернути тренерські крісла, як тоді на конкурсі, на величезному лайнері», - поділилася учасниця.

В одеситки Катерини Бегу є минуле, яке поєднує її з тренером Dan Balan. Саме заради нього вокалістка вирішила прийти на проект. Щоб здивувати тренера, учасниця підготувала для нього особливу та дуже знайому йому пісню, яка, на думку Катерини, йому точно сподобається. Чи вдасться їй повернути крісло улюбленого співака і про що вона йому нагадає, глядачі каналу 1+1 дізнаються вже цієї неділі.

Нагадаємо, дев’ятий сезон пройде під гаслом «Зірки серед нас», тому проект обіцяє відкрити невідомих раніше вокалістів з народу. Команда Голосу країни в період кастингів прослухала більше десяти тисяч вокалістів, з яких близько 100 пройшли на сліпі прослуховування.

Новини по темі