Голос країни-9 змінить правила в останньому епізоді сліпих прослуховувань

Голос країни

Не пропустіть несподівані повороти у вокальному шоу.

Поділитися:

Вже цієї неділі, 3 березня, о 21:00 глядачі телеканалу 1+1 побачать останній найнепередбачуваніший епізод сліпих прослуховувань проекту Голос країни-9, тренери якого Тіна Кароль та мультиартист MONATIK вже встигли набрати свої команди. У шоумена Потапа та міжнародної зірки Dan Balan залишились останні місця.

Сильних учасників у Голосі країни-9 настільки багато, що зіркові наставники вимушені були попросити продюсерів змінити правила й додати ще по одному екстра-місцю кожному. Хто з народних талантів займе екстра-місця у командах в останньому раунді вибору наосліп, глядачі дізнаються вже скоро.

Вже у неділю ви побачите емоції тренерів у боротьбі за найсильніших вокалістів, а також новий романтичний прояв Dan Balan до Тіни Кароль.

Чи зможе 19-річна вокалістка Вікторія Олійник з Кам’янця-Подільского, яка за два тижні до відбору зламала ногу, зібрати всі сили та показати свій талант, аби потрапити до проекту?

Сподіваюся, що тренери почують мене не тільки вухами, а й серцем. В мене є талант підкорювати все на своєму шляху. Моя ціль – перемогти на Голосі Країни, - розказала Вікторія Олійник.

Вікторія прийшла на шоу за перемогою, та чи вдасться їй це? Дивіться Голосі країни-9 на 1+1

Гіоргі Дарахвелідзе з Києва закінчив один з найпрестижніших університетів України й мав стати дипломатом. Пізніше він зрозумів, що життя одне і варто його використати наповну заради мрії.

Для мене Голос країни - це початок професійного шляху.

Я мрію познайомитися з наставниками і потрапити до одного в команду, аби стати професіоналом, як і вони», - додав учасник. 

На сцену проекту також вийдуть Олександр Тесленко з Києва, юна вокалістка Вікторія Літвінчук, фермер Артем Банар з Хотина та інші народні таланти.

Поки глядачі очікують на розвиток подій у 7-му випуску Голосу країни, онлайн-відбір #другийшанс на офіційній сторінці проекту в Instagram набирає обертів. Так, другим онлайн-тренером стане одна з головних акторок серіалу Школа, учасниця минулого 8 сезону Голосу країни, Анна Трінчер.

Нагадаємо, онлайн-відбір #другийшанс, який мав нещодавно завершитися, продовжено до 14 березня. Про це на головній сторінці проекту повідомив популярний український співак LAUD. Учасник Голосу країни-6 також здивував підписників новиною про те, що він став першим «онлайн-тренером», який обиратиме 8 найталановитіших вокалістів серед ТОП-50.

Ще більше цікавих виступів та яскравих вокалістів можна побачити в новому сезоні Голосу країнитщонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі