«Голос країни»: кого ви хочете бачити у тренерському кріслі у новому сезоні? ГОЛОСУВАННЯ

Голос країни
Кого з зірок Ви хочете бачити у кріслі тренера Голосу країни? Голосуйте!

Телеканал 1+1 працює над 12 сезоном головного вокального шоу «Голос країни».

Поділитися:

Вже зовсім скоро в ефірі 1+1 глядачі зможуть побачити новий сезон «Голосу країни». До 20 листопада продовжено кастинг учасників, адже ще є неймовірна кількість охочих потрапити на головне вокальне шоу країни. Не проґавте свій шанс, залишилося 4 дні! Як подати заявку на участь у кастингу, дивіться за посиланням Голос країни: кастинг вокалістів (правила участі).

Продюсери шоу зазначають, що цього року на кастингу просто дивовижне різноманіття персоналій талановитих вокалістів. Зокрема, вже встигли взяти участь в онлайн-кастингу «Голосу країни-12» зразковий батько трьох доньок, портовий вантажник, поліціянтка, хірург, іподиякон. Також у кастингу взяли участь донька відомого футболіста, переможець шоу «Голос Казахстану», спадкова ворожка, дівчина, яка співає пісні на вірші Ліни Костенко та багато інших цікавих особистостей з унікальними голосами та історіями. Хто ж визначатиме долю найцікавіших вокалістів країни? 

Голос країни

Голосуйте, кого ви хотіли би бачити у знаменитих тренерських кріслах?

poll_content_817
Вашого кумира не має у переліку зірок?

Пишіть, кого ви хотіли б бачити у тренерському кріслі нового сезону "Голосу країни" в коментарях на офіційних сторінках проєкту в Instagram та Facebook.
 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На «Голос країни – 12» прийде донька відомого футболіста та дівчина, яка співає пісні на вірші Ліни Костенко

Нагадаємо, переможцем 11 сезону шоу «Голос країни» став Cергій Лазановський з Івано-Франківської області. Талановитий співак здобув перемогу у складі команди тренера-дебютанта DOROFEEVA.

Новини по темі