На «Голос країни – 12» прийде донька відомого футболіста та дівчина, яка співає пісні на вірші Ліни Костенко

Голос країни
На «Голос країни – 12» прийде донька відомого футболіста та дівчина, яка співає пісні на вірші Ліни Костенко

Телеканал 1+1 працює над 12 сезоном головного вокального шоу «Голос країни», в якому чотири суперзірки-тренера змагаються за найпотужніші голоси учасників.

Поділитися:

Телеглядачі мають останній шанс потрапити до проєкту, адже творці шоу заявили, що продовжили кастинг до 20 листопада у зв’язку з великим інтересом до цьогорічного «Голосу країни».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни: кастинг вокалістів на 12 сезон продовжено до 20 листопада (правила участі)

Продюсери зазначають, що цього року заявки подало вдвічі більше вокалістів, аніж минулого. Телеканал шукає співочі таланти з народу, які зможуть достукатися до кожного серця. Телеканал 1+1 шукає вокалістів з потужними тембрами та нестандартною музикальною подачею, які вразять країну неймовірним співом.

У кастингу цього сезону вже взяли участь: донька відомого футболіста, переможець шоу «Голос Казахстану», спадкова ворожка, дівчина, яка співає пісні на вірші Ліни Костенко, поліцейська та багато інших цікавих особистостей з унікальними голосами та історіями.

Голос країни

Чи пройдуть ці вокалісти у «сліпі прослуховування», стане відомо вже незабаром.

Вже зараз прихильники «Голосу країни» у соц.мережах активно висувають свої здогадки, які суперзірки сядуть у крісло тренерів цього сезону. Хто саме стане тренерами нового сезону, наразі тримається в таємниці.

Виробництвом проекту традиційно займатиметься Big Entertainment Shows — творці найрейтинговіших розважальних проєктів “Танці з зірками”,“Маскарад” та “Ліпсінк Батл”.

Голос країни

Нагадаємо, у 12 сезоні шоу, окрім традиційного онлайн-кастингу, телеканал 1+1 запустив кампанію під назвою «Агенти Голосу», завдяки якій кожен з телеглядачів може відчути себе продюсером. Для цього потрібно відправити у соц.мережі телеканалу 1+1 відеозапис та контакти свого талановитого друга або близької людини, де він співає, і менеджери проекту зв’яжуться з ним.

Якщо вокал вразить творців проекту, то співак отримає шанс стати учасником 12 сезону та отримати звання «Голосу країни».

Голос країни

Нагадаємо, телеканал 1+1 шукає талановитих співаків у віці від 16 років.

Щоб взяти участь в кастингу, потрібно:

► заповнити анкету можна на сайті casting.1plus1.ua у розділі «Голос країни»;

► завантажити в будь-яку соц.мережу відео з хештегом #голоскраїни #агентиголосу або надіслати відеозапис на сторінку @goloskrainy_official;

► кращі відео учасників будуть прослухані музичним продюсером проекту Русланом Квінтою, і вокалісти отримають можливість виступити на головній музичній сцені країни.

Додаткову інформацію можна отримати за посиланням: casting.1plus1.ua

Минулого року одинадцятий сезон «Голосу країни» вийшов під назвою «Перезавантаження». Перемогу в ньому отримав актор та співак з села Попельники Сергій Лазановський. Талановитий співак здобув перемогу у складі команди тренера-дебютанта DOROFEEVA.

Новини по темі