«Голос країни» та «Голос. Діти» оголошує старт кастингів наступного сезону

Голос країни

Взяти участь зможуть маленькі вокалісти віком від 7 до 14 років або дорослі співаки, яким виповнилося 18 років.

Поділитися:

Телеканал «1+1» оголошує старт кастингів наступних сезонів одразу двох наймасштабніших вокальних проектів країни «Голос країни» та «Голос. Діти».

Спільні кастинги нового сезону відбудуться 29-30 квітня, 13-14 та 20-21 травня у Києві за адресою ВДНГ, Проспект Глушкова, 1, павільйон 12, реєстрація з 10:00 до 17:00.

Взяти участь зможуть маленькі вокалісти віком від 7 до 14 років або дорослі співаки, яким виповнилося 18 років. Заповнити анкету можна на сайті.

«Голос країни» та «Голос. Діти» – головне вокальне шоу країни та єдиний дитячий вокальний проект України, які відкривають співочі таланти, допомагають реалізувати мрії та отримати професійні поради зіркових наставників.

Нагадаємо, наступної неділі, 2 квітня, на учасників «Голосу країни 7» та їх тренерів чекають вокальні «нокаути» у командах Тіни Кароль та Джамали.

У прямі ефіри сьомого сезону проекту вже потрапили Віра Кекелія, Роман Дуда, Марта Адамчук та Єгор Шаранков з команди Сергія Бабкіна, а також Роман Руссу, Інгрет Костенко, Ніні Цнобіладзе та Влад Бєлік з команди Потапа.

Переможницею третього сезону вокального проекту «Голос. Діти» стала 14-річна підопічна Тіни Кароль Еліна Іващенко, яка своїм виконанням пісні Уітні Х'юстон «I have nothing» підкорила серця глядачів.

Нагадаємо, що виступ Еліни Іващенко потрапив у рейтинг найкращих сліпих прослуховань у світі.

Новини по темі