Творча колаборація від “Голосу країни”, SHAKE ZERO, Соні Морозюк та Charity Hub: у Києві з'явився мурал на підтримку українців

Голос країни
Голос країни, SHAKE ZERO, Соня Морозюк та Charity Hub представили мурал у Києві на підтримку українців

Мурал “Голосу країни” надихає на продовження життя під час війни.

Поділитися:

Голос України звучить у Європі! Вже 3 вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться довгоочікувана прем’єра європейського сезону "Голосу країни-13". Цьогоріч телеканал "1+1 Україна" та один із найпопулярніших польських мовників працюють над створенням музичного проєкту у Варшаві. Європейський сезон покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Буде нова синергія між тренерами", — продюсер "Голосу країни" Володимир Завадюк розкрив секрети 13 сезону проєкту

Голос країни

"Голос країни" створює нові цікаві колаборації до початку сезону. Так, завдяки співпраці телеканалу проєкту "Голос країни", партнера SHAKE ZERO та художниці Соні Морозюк у Києві з'явився сквер із муралом “Голос країни”, який мотивує українців жити під час війни. 

"Я художниця сенсів, тому основна ідея муралу полягає в тому, щоб люди надихалися і не забували про усі ті речі, які зображені на ньому.  Що, незважаючи ні на що, потрібно продовжувати жити, творити, надихати. Мені здається, війна підсилила бажання жити життя", — прокоментувала роботу над муралом художниця Соня Морозюк.

Реалізувати артоб'єкт запросили творчу агенцію Charity Hub, які створюють патріотичні мурали та культурні проєкти. У створенні стінопису та оновленні скверу допомогли БФ «Для моєї України» та партнери, які надали матеріали і фарби: мережа мультибрендових шоурумів Farba Service, бренд Farbmann та бренд Montana-Cans від компанії Hammer.

Завітати до скверу у Києві можна за адресою Андріївський узвіз, 7.

Голос країни

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Синтез таланту, дисципліни та харизми — найголовніше": Юлія Саніна про розвиток української музики та новий сезон "Голосу країни-13"

Завітавши у новий сквер, ви побачите мурал зі слоганом нового сезону музичного проєкту “Голос країни звучить у Європі”. На вас також чекає зона відпочинку із затишними лавами та деревами, де можна відпочити і весело провести час всією родиною. 

Дивіться "Голос країни-13" вже 3 вересня о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна"!

«Голос країни» у соцмережах:

Новини по темі