Хто долучився до команди Потапа на «Голосі країни 7»

Голос країни

Під час останнього дня вибору наосліп Потап першим сформував свою команду.

Поділитися:

Потап поділився архівним знімком з випускного (фото)5 березня на 1+1 пройшов останній день сліпих прослуховувань вокального шоу «Голос країни 7».  Після сьомого дня вибору наосліп зірковий тренер Потап став наставником для двох надзвичайних учасниць – Марини Царан та Ніні Цнобіладзе.

Читайте також: Хто долучився до команди Потапа після шостого ефіру.

Учасниця Марина Царан чуттєво виконала легендарну пісню Алли Пугачової «Не отрекаются любя». Своїм потужним співом дівчині вдалося розвернути крісло зіркового тренера Потапа. Вокалістка зізналася, що мріяла потрапити до нього в команду.

Талановита Ніні Цнобіладзе вразила незвичайним виконанням пісні Etta James «All I could do was cry» . Зірковий тренер Потап не зміг втриматися і натиснув на кнопку. Дівчина стала останньою учасницею його команди.

Катерина Філатова емоційно заспівала пісню Макса Фадеєва «Танцы на стёклах» та силою свого голосу повернула крісло Потапа.

Ельвіра Пономарьова ніжно заспівала пісню Lana Del Rey «Summertime Sadness» акомпануючи собі на укулеле та на останніх секундах свого виступу потрапила в команду Потапа.

Багатодітний батько Олег Степаненко потужно заспівав пісню гурту «U2» – «One» та розвернув зразу три крісла зіркових тренерів – Джамали, Сергія Бабкіна та Потапа. Своїм наставником співак обрав Потапа.

Феміністка Салтанат Аширова емоційно заспівала пісню Alicia Keys «Fallin'» і повернула відразу два крісла – Потапа і Джамали. Однак в останній момент Джамала відмовилася брати учасницю до себе в команду. Салтанат Аширова стала підопічною Потапа.

На сліпих прослуховуваннях Оксана Семченкова оригінально виконала пісню Britney Spears «Toxic» під власний супровід на укулеле. Дівчині вдалося зачарувати Потапа та поповнити його команду своїм талантом.

Учасниця Поліна Кермеш ніжно заспівала пісню Beyonce «Halo» під власний супровід на віолончелі. Дівчина дуже нервувала під час виступу, проте зуміла переконати Потапа запросити її у свою команду.

Молода мама Ірина Гросу потужно заспівала пісню Lorde «Royals» та презентувала власне аранжування популярного хіта. Виступ жінки так сподобався зірковим тренерам, що вони почали справжню боротьбу за талановиту співачку. Своїм наставником Ірина Гросу в результаті обрала Потапа.

Владислав Бєлік настільки талановито виконав пісню Michael Jackson «Give In To Me», що силою свого голосу зумів розвернути крісло Потапа. Зірковий тренер відзначив, що у виступі юнака не все було ідеально, але разом вони зможуть досягти успіху на шоу.

Ілона Благополучна старанно заспівала пісню «Звенит январская вьюга» та завоювала прихильність Потапа. Зірковий тренер оцінив старання вокалістки та запросив її до своєї команди.

У виконанні вчителя історії Олександр Мінаєв по-особливому зазвучала пісня Peter Nalitch «Guitar». Вокаліст дуже хвилювався, але це не завадило йому вибороти місце в команді Потапа.

Дівчина, що приховує обличчя, заспівала романс «Я ехала домой» і потрапила в команду Потапа. Учасниця з вуаллю викликала неабиякий інтерес серед зіркових тренерів і глядачів, але запевнила – вона ніколи не покаже своє обличчя публіці.

У виконанні містичної Інгрет Костенко прозвучала пісня Пелагея – «Пташечка». Голос дівчини зачарував усіх зіркових тренерів. Вокалістка вирішила продовжувати свою участь у шоу в команді Потапа.

На сліпих прослуховуваннях Роман Руссу неймовірно виконав пісню Земфіри «Хочешь» і долучився до команди Потапа. Роман працює в театрі музкомедії імені Михайла Водяного, співає в рок-операх, грає лиходіїв і пекельних міфічних істот. В цьому амплуа він дуже органічний, але хлопець хоче довести, що він здатний на більше і зможе підкорити велику сцену.

Роман – чоловік Надії Руссу, яка брала участь у шоу в минулому сезоні. Тоді Наді не вистачило зовсім трохи і їй порадили прийти через рік. Проте жінка не змогла цього зробити через вагітність. Нещодавно у Наді та Романа народилася дочка Роксолана, і подружжя вирішило, що цього разу Роман буде відстоювати честь родини.

Професійний актор Валерій Величко вийшов першим на сцену «Голос країни 7». Чоловік неповторно заспівав хіт Nirvana «Smells like teen spirit» і потрапив у команду Потапа.

Вокал Валерія Величко високо оцінили Джамала та Сергій Бабкін, який натиснув на червону кнопку ще на першій секунді виступу музиканта.

Дізнавайтеся, хто пройшов у команду Джамали, Тіни Кароль і Сергія Бабкіна.

Новини по темі