Хто пройшов до команди Тіни Кароль на «Голосі країни 7»

Голос країни

До команди зіркового тренера долучився останній унікальний голос.

Поділитися:

Katya Chilly відверто розповіла, чому вирішила залишитися в «Голос країни 7»5 березня на 1+1 пройшов сьомий день сліпих прослуховувань вокального шоу «Голос країни 7». За результатами чергового дня вибору наосліп Тіна Кароль обрала останній голос для своєї команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісня Тіни Кароль стала саундтреком до нового серіалу «1+1».

Дутчак Христина проникливо виконала пісню Birdy «Strange birds», змусивши Тіну Кароль натиснути кнопку та закінчити набір у свою команду. Як виявилося, Христина та Тіна вже працювали разом у першому сезоні проекту «Голос країни. Діти». Тоді юна співачка дійшла до фіналу.

Актриса театру Галина Шкода чуттєво заспівала пісню One Republic «Apologize» та на останніх секундах свого виступу змусила Тіну Кароль натиснути на червону кнопку. Зіркова тренер переконує, що Галина Шкода – справжній талант.

Нарек Геворгян заспівав пісню Gipsy Kings «Un Amor» і змусив усіх глядачів танцювати, а Джамалу навіть підспівувати. Своїм зірковим тренером вокаліст обрав Тіну Кароль.

Відома співачка Katya Chilly, якої глядачі не бачили на екранах понад 10 років, заспівала на «Голос країни 7» пісню «Светлица». Четверо зіркових тренерів впізнали голос вокалістки та були в захваті від її виступи. Katya Chilly довго не могла визначитися, до кого в команду піти. У результаті співачка обрала Тіну Кароль своєю наставницею.

Ізраїльтянинові Наті Гейлу вдалося здивувати усіх глядачів шоу. Хлопець заспівав українську народну пісню «Ой у вишневому саду» на івриті. Відразу два тренери – Сергій Бабкін і Тіна Кароль – запросили чоловіка до своєї команди. Своїм наставником Наті Гейл обрав Тіну Кароль.

Гліб Сердюк проникливо виконав пісню зіркового тренера Сергія Бабкіна «Ще осінь зовсім молода», чим зміг зачарувати Тіну Кароль. Зіркова тренер була настільки вражена, що запросила юнака до своєї команди і подякувала йому за чуттєвий виступ.

Фотограф Вадим Яцун на сцені шоу по-особливому виконав пісню Тіни Кароль «Ніжно». Зіркова тренерка була вражена подібним виступом та запросила чоловіка до своєї команди. Вадим Яцун, в свою чергу, шокував усіх глядачів, коли запропонував співачці влаштувати для неї фотосесію в стилі Ню.

Протоієрей УПЦ Олександр Клименко чуттєво заспівав пісню Микола Мозгового «Материнська любов» та повернув усі чотири зіркові крісла. За словами отця, кожна пісня – це для нього маленька проповідь. Своїм тренером Олександр Клименко обрав Тіну Кароль.

Анастасія Малашкевич потужно заспівала пісню LOBODA «40 градусов» і розвернула два зіркові крісла. Потап наполегливо переконував жінку піти до нього в команду, проте своєю наставницею Анастасія обрала Тіну Кароль.

Молдованин Володимир Фотеску зачарував усіх жінок особливим виконанням пісні Joe Cocker «The magic has gone». Тіна Кароль оцінила неповторний голос чоловіка, його артистизм і запросила Володимира до своєї команди.

Квартет «Діапазон» із Переяслава-Хмельницького в перші ж секунди свого виступу змусили Тіну Кароль натиснути червону кнопку, а нового зіркового тренера Сергія Бабкіна танцювати. Енергійне виконання пісні Madcon «Beggin» переконало Тіну Кароль у перспективності учасниць.

На головній сцені країни «людина з минулого» Олександр Ковтун заспівав пісню І. Поклада «Кохана». Музичні уподобання та стиль виконання Олександра припали до душі Тіні Кароль.

Гарячий кубинець Рігоберт Мустельєр на «сліпих прослуховуваннях» заспівав пісню Enrique Iglesias «Duele El Corazon» і завоював прихильність Тіни Кароль. Після свого виступу вокаліст станцював зі своїм зірковим тренером запальну сальсу.

Аліса Петрик потужно заспівала пісню Adele «Send My Love» та потрапила в команду Тіни Кароль. Раніше вокалістка жила в одному гуртожитку зі своєю зірковою наставницею, тепер вона буде переймати її досвід , щоб побудувати успішну музичну кар’єру.

Лауренцу Коцага приїхав з Молдови, щоб заспівати хіт Океан Ельзи «Без бою». Зірковий тренер Тіна Кароль зауважила, що її новий підопічний співає, одягається та поводиться точно, як Святослав Вакарчук.

Читайте також, хто пройшов у команду Сергія Бабкіна, Джамали та Потапа.

Новини по темі