Хто прийшов на сліпі прослуховування «Голосу країни-10»

Голос країни
Хто прийшов на сліпі прослуховування «Голосу країни-10» | 1+1

Від блогера до тракториста.

Поділитися:

Нещодавно телеканал 1+1 закінчив зйомки сліпих прослуховувань нового ювілейного сезону «Голосу країни-10», який обіцяє показати глядачам найсильніших вокалістів країни, а також запеклу боротьбу зіркових тренерів за кубок переможця.

Наразі команда проекту анонсувала імені трьох наставників, серед яких співачка Тіна Кароль, яка перемагала у вокальному проекті чотири рази, міжнародний артист, тогорічний тренер-переможець Dan Balan та мультиартист MONATIK. Ім’я наступного тренера поки що в таємниці.

Так, попередні кастинги на десятий сезон «Голосу країни» протягом літа проходили в п’яти найбільших містах України: в Одесі, Дніпрі, Львові, Харкові та Києві. Команда проекту прослухала понад 10 000 учасників, аби обрати найсильніші голоси, які потраплять до наступного етапу. Серед учасників віком від 16-ти до 70-років були вокалісти не тільки з різних куточків України, але й з Білорусі, Молдови, Казахстану, Узбекистану, Грузії, Вірменії, Великобританії, Ізраїлю та інших країн.

Зокрема, серед цьогорічних талантів на прослуховуваннях пробували свої сили популярні українські блогери: акторка серіалу «Школа» Марія Кондратенко, відомий сільський блогер Сергій Клейніс та інші зірки соціальних мереж. Продюсери зазначають, що на кастинги завітало й чимало популярних ведучих та артистів, але хто саме, та чи вдалось зірками повернути тренерські крісла – таємниця.

На проект прийшли й інші яскраві таланти. 51-річний канадець Алекс Фісяк, який народився в сім’ї українських емігрантів, завітав до України, аби показати глядачам, що щира любов до рідних земель є його невіддільною частиною, і він з гордістю буде прославляти українські пісні.

Тракторист з Херсонщини не міг знайти підтримку від односельців у його захопленні співати, тому вирішив показати свій голос всій країні, аби довести, що роботящі хлопці теж можуть підкорити велику сцену.

Аріна Азарова з Одеси майстерно акомпанує собі на арфі. Дівчина завжди мріяла представити класичний інструмент в сучасному стилі, тому вірить, що на «Голосі країни» їй це вдасться.

Домогосподарку Тамару Балюк прийти на проект надихнула Вікторія Ягіч, яка минулого сезону дійшла до півфіналу та підкорила силою голосу усю країну. Жінка також вірить, що сучасна мама може поєднувати виховання двох дітей та ведення господарства з улюбленою справою. Після щоденних обов’язків по дому, вона біжить на репетиції зі своїм бендом «Тoma & friends» і мріє про кар’єру співачки на великій сцені.

Нагадаємо, що новий сезон проекту стартує 19 січня.

Читай також:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі