Ірина Федишин про свою участь у Голосі країни: «Легше дати концерт на стадіоні, ніж заспівати до розвернутих спиною крісел»

Голос країни

Популярна співачка розкрила перші подробиці своєї участі у вокальному шоу.

Поділитися:

Сьогодні у ранковому ефірі Сніданку з 1+1 популярна українська співачка Ірина Федишин розкрила перші подробиці своєї участі у восьмому сезоні головного вокального проекту України Голос країни, прем’єра якого відбудеться 28 січня о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекордна кількість українських зірок взяла участь у Голосі країни-8

У прямому ефірі зірка розповіла, чому вирішила взяти участь у «сліпих прослуховуваннях» вокального проекту:

Я безмежно рада, що на «сліпих прослуховуваннях» мала змогу заспівати пісню українською мовою. Адже головна мета моєї участі у Голосі країни-8 - популяризувати українську музику, зокрема народні пісні, колядки, - коментує співачка.

Також Ірина Федишин зізналась, що відчувала хвилювання перед виступом на «Голосі країни»:

«З дитинства у мене є страх виступати на конкурсах. Мені здається, що легше відпрацювати сольний концерт на багатотисячному стадіоні, ніж вийти на сцену Голосу країни і заспівати до розвернутих спиною крісел. Але зваживши все, я вирішила взяти участь у шоу, адже своїм виступом я хочу не тільки підтримати учасників проекту, але й поділитися власною історією». 

Нагадаємо, 28 січня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України Голос країни, зірковими тренерами якого стали Тіна Кароль, Потап, Сергій Бабкін та Джамала, яка очікує на первістка. У новому сезоні на сцену шоу вокалісти підійматимуться на спеціальному ліфті, який став нововведенням сезону. Також на учасників чекають нові жорсткі правила: вокаліст, який не зміг розвернути жодного крісла, буде змушений без спілкування із зірковими тренерами залишити сцену. У «сліпих прослуховуваннях» візьмуть участь співачка Злата Огнєвич, учасниця Танців з зірками та українська артистка Камалія, олімпійська чемпіонка зі спортивної боротьби Ірина Мерлені, популярна співачка Ірина Федишин, учасник Танців з зірками та актор Юрій Ткач. 

 

poll_content_116

 

Новини по темі