1+1 Україна, «Голос країни» у співпраці з АТ «Укрзалізниця» та Port of Culture запускають брендований потяг Київ-Хелм

Голос країни
Голос країни у співпраці з АТ Укрзалізниця та Port of Culture запускає брендований потяг Київ-Хелм

Потяг "Голос України" мандруватиме між Києвом та Хелмом.

Поділитися:

Команда музичного проєкту "Голос країни" у рамках підготовки до зйомок 13 сезону разом з партнерами АТ "Укрзалізниця" та Port of Culture, за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України оголошують про запуск  "Голоси України" — брендованого потягу, який мандруватиме між Києвом та Хелмом, щодня даруючи натхнення, радість та підтримку всім пасажирам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «1+1 Україна» розпочинає зйомки європейського сезону «Голосу країни» у співпраці із Польщею

Потяг "Голоси України" – це візуальний сторітелінг про культуру і мистецтво, про музику, як порятунок для душі, про талановиту націю українців і натхнення для тисяч людей, які отримують моральну підтримку завдяки творчості. 

потяг Голос України 1+1

Ілюстрацію створив відомий художник Олександр Грехов. Вона відображає поєднання музичної творчості та шляху, який долають справжні таланти до своєї мрії. На вагонах видніється головний слоган 13 сезону: "Голос країни звучить в Європі" українською та польською мовами, що символізує непересічну дружбу наших народів.

Дизайн потягу "Голоси України" створений з любов’ю та увагою до деталей. Головними символами є музичні інструменти, які нагадують нам про магію мистецтва та музики. Вони представлені у вигляді українських пташок, що мігрують із нашої країни, зберігаючи наше творче джерело.  В тому числі це алюзія до масової вимушеної еміграції, що спричинена повномасштабним вторгненням росії. Відтінки червоного символізують сам проєкт "Голос країни" та телевізійне шоу, що стали візитівкою української культури. Лінії оформлені у кольорах польського і українського прапорів, що нагадує нам про наші зв'язки та взаємне сприяння між народами.

потяг Голос України 1+1

"Голоси країни" — це не тільки улюблене телевізійне шоу, це справжні таланти, письменники, музиканти, художники, які створюють унікальні культурні коди для нашої країни. Вони несуть історію, надають голос своїми персонами, творчістю і талантом. Їх слова, музика та твори залишаються з нами у найскладніші часи, оспівуючи наші перемоги та підтримуючи в складних життєвих моментах.

Цей проєкт відображає прагнення українців до європейської інтеграції та відкриває нові шляхи співпраці з Польщею. Потяг символізує зміни та переміщення, що є невіддільною частиною сучасного світу. Але водночас, він нагадує нам про те, що попри зміни та відстані, наші коріння та культура завжди з нами, надаючи нам силу та ідентичність.


Нагадаємо, вперше в історії «Голос країни» розширює свої межі: телеканал «1+1 Україна» та один із найпопулярніших польських мовників працюють над створенням 13 сезону головного українського музичного проєкту. Європейський сезон, прем’єра якого відбудеться на телеканалі «1+1 Україна», покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові.

Команди із України та Польщі об’єднали свої зусилля для створення нового сезону «Голосу країни». На запрошення польської сторони, яка вкотре відкрито всебічно підтримує український народ, та зважаючи на безпеку учасників та виробничого процесу, зйомки відбудуться у Варшаві на потужностях польських партнерів. З українського боку над проєктом працює Big Brave Events – підрозділ 1+1 media, який реалізує великі міжнародні проєкти. «Голос країни-13» об’єднає українців з усіх куточків світу на знімальному майданчику у Польщі. Сезон транслюватиметься українською мовою як в Україні, так і в Польщі на знак підтримки всіх українців, які були змушені залишити свої домівки після повномасштабного вторгнення росії.

Нещодавно стали відомі імена всіх чотирьох тренерів “Голосу країни-13”. Тренерами стали self-made артистка Юлія Саніна, зірка номер 1 в Україні - Артем Пивоваров, музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко та обличчя сучасної музики та тренерка-переможниця “Голосу країни-11” - DOROFEEVA.

Цього року у “Голосу країни” вперше з’явиться саундтрек, який зазвучить голосами тренерів нового сезону. Продюсером треку став сонграйтер, співзасновник лейблу ENKO та тренер-дебютант Іван Клименко.

"Голос країни" у соцмережах: FacebookInstagram,YouTube.

Новини по темі