Команду Потапа обрав співак, якому судді аплодували стоячи

Голос країни
Хто потрапив до команди Потапа

У новому випуску шоу Потап запросив до своєї команди двох яскравих виконавців.

Поділитися:

Вчора глядачі 1+1 побачили новий випуск сліпих прослуховувань нового сезону наймасштабнішого вокального шоу Голос країни. Тренер Потап запросив до своєї команди двох талановитих співаків - Арсена Журавля та Наталю Корніленко. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап покликав у свою команду дівчину, яка прийшла за реваншем

АРСЕНІЙ ЖУРАВЕЛЬ

Арсен та його сестра росли без тата, бачив, як мама важко працює, аби забезпечити дітей  всім необхідним. Хлопець мріяв скоріше подорослішати, аби стати маминою надійною опорою.  Вже у 13 років почав давати свої перші уроки вокалу молодшим дітям. А після закінчення школи пішов працювати ведучим у караоке. Прийшов на Голос, аби пробитися в український шоубізнес, стати відомим артистом і забезпечити своїй мамі безбідне і комфортне життя. Виступ Арсена настільки сподобався суддям, що вони аплодували стоячи!

НАТАЛЯ КОРНІЛЕНКО

Наталя народилась в невеличкому місті в багатодітній сім'ї. Чотири роки тому старший брат в ресторані святкував свій день народження, куди як артиста запросив Кузьму Скрябіна. Наталя теж співала на тому святі. Скрябіну сподобалось її виконання, він сказав, що з її талантом їй не місце в цьому маленькому місті. Це її сильно надихнуло і вона прислухалась до його поради. Тому приїхала на кастинг Голосу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди Потапа потрапила українська Вітні Г'юстон

Новини по темі