«Космічна» підопічна Потапа мріє надати українським пісням нового звучання

Голос країни

Учасниця «Голос країни 7» Інгрет Костенко розповіла, чим планує зайнятися на вокальному шоу.

Поділитися:

Схожа на Тіну Кароль дівчина розвернула всі крісла тренерів (відео)Інгрет Костенко, яка на сліпих прослуховуваннях «Голос країни 7» розвернула крісла усіх зіркових тренерів, розповіла про свої враження від шоу та поділилася планами на майбутнє.

На сцені проекту «космічна» вокалістка вразила глядачів незвичайним виконанням пісні Пелагеї «Пташечка». Інгрет Костенко зізналася, що прийшла на вокальне шоу, щоб показати себе.

19-річна Інгрет Костенко отримала неабияке задоволення від виступу на «Голос країни 7». 

В мене не було конкретної мети. Я думала про пісню і просто кайфувала від того, що тут дуже круті музиканти. Це давало мені величезний кач, - каже Інгрет Костенко.

Зіркові тренери зазначили, що дівчина неймовірно схожа на Тіну Кароль, а Джамала навіть помітила подібність у їхніх голосах. Попри це, талановита виконавиця обрала своїм наставником Потапа.

Я думала про Бабкіна і Потапа, але в останній момент вирішила, що це все-таки буде Потап, - зізнається співачка.

Інгрет Костенко має великий досвід у музиці: вона 10 років займалась на фортепіано і 4 - професійним вокалом. На шоу дівчина очікує завести нові знайомства, отримати хороші емоції та по-сучасному запівати народні пісні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харизматичні музиканти з команди Бабкіна переспівали хіт Боба Ділана

Хочеться спробувати джаз, блюз, щось таке дуже смачне та цікаве. Можливо, я ще більше спробую розвинути тему фолку і зробити українські пісні стильними та крутими, - запевняє Інгрет Костенко.

Нагадаємо, що нещодавно Суперниця Надії Дорофеєвої прийшла на «Голос країни 7».

Новини по темі