"Країна повинна знати своїх героїв в обличчя", – Володимир Завадюк, керівник Big Entertainment Shows про повернення "Голосу країни"

Голос країни
Володимир Завадюк про повернення "Голосу країни" та благодійні ініціативи, що наближають нашу Перемогу (інтерв'ю)

Володимир Завадюк розказав, як трансформуються ефіри вокального проєкту «Голос країни», хто в майбутньому міг би сісти в крісло тренера та про благодійні марафони для підтримки України.

Поділитися:

Вже 2 жовтня о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться повернення наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни-12», трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України. У продовженні сезону оголошена благодійна мета – переглядаючи випуски, глядачі зможуть допомогти нашим захисникам боротись із ворогом. Подивитись «Голос країни» на каналі ТЕТ можна буде безкоштовно на Київстар ТБ з будь-якого пристрою.

Керівник Big Entertainment Shows каналу 1+1 Володимир Завадюк в інтерв’ю для КП в Україні розказав, як трансформуються ефіри вокального проєкту «Голос країни», хто в майбутньому міг би сісти в крісло тренера та про благодійні марафони для підтримки України.

«Повномасштабна війна розділила наше життя на «до» та «після». Перед вторгненням ми з командою весь час були у знімальному процесі… В перший тиждень повномасштабної війни одразу почали діяти та думати, як допомогти та підтримати нашу країну тим, що ми вміємо робити найкраще. Тоді з’явилися великі марафони Save Ukraine та Embrace Ukraine», — розповів Володимир Завадюк.

Команда Завадюка першою наважилась проводити заходи у метрополітені, допомагала створювати та організовувати марафони за кордоном:

«Сумарно в межах усіх благодійних заходів, до створення яких ми долучилися, вдалося зібрати 100 000 000 грн, які пішли на вирішення гуманітарних проблем, допомогу дітям, постраждалим від війни, а також на закупку рентген-апаратів С-арки для проведення надскладних операцій. Зараз ми не зупиняємось і працюємо над наступними планами».

Завадюк

За цей час команди обʼєдналися в ініціативу Big Brave Events, в межах якої надалі робитимуть проєкти, в яких є благодійна складова, що наближатимуть Перемогу України.

«Проте весь цей час, поки ми робили марафони та інше, нас не полишала думка про повернення на екрани нашого улюбленого проєкту. Адже «Голос країни» завжди був більше ніж просто музичним проєктом - це історія про натхнення, мотивацію та талант української нації…Тож коли з ініціативою повернення проєкту на зв‘язок вийшов народний тренер і меценат Андрій Мацола, ми вирішили, що час прийшов», — зізнався Завадюк.

Володимир Завадюк зазначив, що було проведено дослідження, які чітко показали, що глядач дуже чекає та потребує повернення великих подій, які б давали наснагу, підтримували морально. Втім, це мало й певні виклики:

«… одразу стало зрозуміло, що «Голос країни» не може виглядати зараз так, як до повномасштабної війни. Перед нашою командою постало велике завдання: адаптувати відзняті до 24 лютого випуски до нової реальності, у якій тепер ми усі живемо. І, зрештою, ми знайшли формат - глядачі побачать виступи, відзняті заздалегідь, і нові частини — історії учасників, коментарі тренерів та ведучих».

Завадюк

Глядачі побачать Святослава Вакарчука у всіх випусках, відзнятих до 24 лютого, зазначив Володимир Завадюк:

«Але запевняємо вас, що ми не залишимо учасників без уваги, впевнений, що і цю проблему ми також вирішимо, адже у нас є ще п’ять суперпрофесійних тренерів». 

Повернення «Голосу країни» почнеться з дайджесту. В ефірі покажуть, як змінилося життя учасників у нових реаліях та як живуть учасники зараз, де вони знаходяться та які події відбулися в їхньому житті. Далі телеглядачі побачать два епізоди «Сліпих прослуховувань», які так і не встигли вийти в ефір. «Бої» та «Нокаути» також будуть адаптовані під нові реалії та з історіями героїв нового часу.

«Деякі з наших учасників зараз знаходяться в лавах ЗСУ, і ми ними дуже сильно пишаємось. Ми завжди робили акцент на українських піснях, тому в проєкті немає місця для пісень російського авторства. Наші учасники під час ефірів розкажуть про свою позицію в цьому питанні. Ми пішли на важливий крок, який був конче необхідний, та дублювали усі репліки учасників та тренерів українською мовою. Далі на телеглядачів чекає суперфінал, над структурою якого ми зараз працюємо», — розказав керівник Big Entertainment Shows.

За словами Завадюка, фінал «Голосу країни» буде відзнято окремо, а наразі тривають перемовини з форматником щодо того, яким він має бути.

«Всі етапи проєкту, крім прямих ефірів, вже відзняті, а учасники, які дійшли до цієї сходинки, підтвердили нам участь у проєкті. Деякі репетиції будуть відбуватися у Києві, деякі - у зумі. Ми точно можемо допомогти кожному учасникові якісно зазвучати на усіх телеекранах, і дуже важливо те, що деякі з них боронять зараз нашу Україну та знаходяться у лавах ЗСУ. Країна повинна знати своїх героїв в обличчя», — розповів Володимир Завадюк.

Завадюк

Продюсер поділився, кого бачить потенційними тренерами «Голосу країни» у майбутньому:

«Я вірю в те, що в майбутньому у тренерському кріслі «Голосу країни» можуть бути LAUD, KOLA, Kalush, Shumei, Лілу45 і всі люди, які зараз активно пишуть пісні українською мовою. Також учасник минулого сезону ENLEO».

А от кого точно не буде більше на "Голосі країни", так це росіян та білорусів. Вони не зможуть брати участь в українських проєктах, як і представники країн, що підтримують російську агресію проти України.

Володимир Завадюк зізнався, що його команда мріє долучитися до створення «Євробачення» і знає, як його провести навіть в умовах військового часу. Щодо «Танців з зірками», то, за словами Володимира, проєкт обов’язково повернеться, але вже після Перемоги!

Новини по темі