Марта Адамчук знайшла своє кохання в дебютному кліпі (фото та відео)

Голос країни
Марта Адамчук презентувала дебютний кліп на пісню Woman's Love, в якому знайшла своє кохання - 1+1
Фото: Владислав Пінчук

Зйомки в холодному лісі, «картонні» люди та зворушлива історія — учасниця Голосу країни презентувала кліп на пісню Woman's Love.

Поділитися:

Зірка Голосу країни-7 із команди Сергія Бабкіна, артистка гумористичного проекту Жіночий Квартал  презентувала свій перший кліп — на сингл Woman's Love. Реліз пісні, яка ввійде до дебютного альбому співачки, відбувся напередодні Нового року. Тепер трек ожив у відеоверсії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артистка Жіночого Кварталу Марта Адамчук зізналася, чи вільне її серце

Лірична історія Woman's Love – про силу жіночої любові, про щирі почуття, які сповнюють наше життя сенсом. Жіноча любов окрилює, втішає, підтримує, пробачає та розуміє.

Любов — це діамант, обрамленням якого довірили бути найкращим чоловікам: Євгену Філатову (аранжування), Полю Солонару й Андрію Соловйову (автори гармонії), Дмитру Маніфесту і Дмитру Шмураку (режисери кліпу).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Артистка Жіночого Кварталу Марта Адамчук: «Я ніколи так не раділа, коли з мене сміялися!»

Сама Марта Адамчук зізнається, що Woman's Love має особливе місце в її творчості не лише тому, що це дебютна робота: «Це близька мені історія. Останнім часом я сама вчуся бути, як кажуть, справжньою жінкою — тобто любити та поважати себе, працювати не лише над своїм тілом, а й духовністю, розвиватися та отримувати задоволення від життя. Навчившись цьому, жінка може випромінювати щастя та дарувати свою любов коханому, дітям, рідним».

За сюжетом відеороботи, Марта — гостя світського заходу в картинній галереї. Вона опиняється в середовищі, сповненому вишуканості та слави, однак позбавленому щирості. Довкола неї — пари, які потрапивши в об’єктив фотографа, стають «картонними». Героїня кліпу спостерігає за штучністю свого оточення — і не відчуває себе щасливою. Зрештою, прогулюючись уранці набережною, вона бачить зворушливу зустріч двох літніх людей, які пронесли своє кохання крізь роки. Ось ті почуття, які вона справді шукає! І, здається, знаходить…

«Героїня кліпу бачить пари, між якими немає істинних почуттів. А вона потребує щирого кохання. Цим кліпом ми прагнемо надихнути людей на те, щоб вони захотіли відрізнити справжнє від ілюзорного. А далі — кожен може обрати те, що йому ближче», — розповідає креативний продюсер кліпу й автор тексту пісні Світлана Калюжна.

Марта Адамчук і Світлана Калюжна

У зйомках кліпу, що тривали понад 30 годин, взяли участь майже 40 акторів. Дійство відбувалось у кількох локаціях: на знаному київському пішохідному мосту, розташованій на березі Дніпра галереї АртПРИЧАЛ та нічному запашному лісі. Атмосфера на знімальному майданчику була сповнена весняного холоду та теплого ставлення учасників процесу одне до одного.

Гортайте фото зі зйомок кліпу!

До слова, пісня Woman's Love записана англійською мовою, оскільки саме з нею Марта Адамчук планувала взяти участь у Національному відборі на Євробачення-2019.

Дивіться кліп Марти Адамчук Woman's Love:

Новини по темі