Артистка Жіночого Кварталу Марта Адамчук: «Я ніколи так не раділа, коли з мене сміялися!»

Жіночий Квартал: Марта Адамчук розповіла про особисте життя
Фото: @marta_adamchuk

Про нове амплуа, особисте життя, участь у Євробаченні та заняття з учасником Танців з зірками – в інтерв’ю 1plus1.ua.

Поділитися:

Уперше Марта Адамчук вийшла на сцену у другому класі, представляючи публіці сольний танцювальний номер в образі Шахеризади. Відтоді сцена стала її місцем сили, де вона бажає творити та експериментувати. Що ж – їй це вдається. Марту знають як яскраву учасницю Голосу країни, вокалістку Танців з зірками, а невдовзі побачать у новому гумористичному проекті, якому немає аналогів в Україні, – Жіночому Кварталі.

Ми поспілкувалися з Мартою на презентації шоу. І варто сказати, дівчина сяє щастям від участі в новому проекті та рішуче налаштована не зупинятися на досягнутому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марта Адамчук: «Моє життя розпочалось після участі у «Голосі країни»

Марто, які враження від свого нового амплуа – учасниці гумористичного шоу?

Я ніколи так не раділа, коли з мене сміялися! Вперше в житті виконувала кумедні пісні. Тепер Володимиру Зеленському «заглядаємо до рота» (усміхається): уважно спостерігаємо за тим, як він грає.

Перед нами, вокальним квартетом Жіночого Кварталу, постало складне завдання – потрібно і співати гарно, і робити це смішно, і трохи танцювати, і при цьому не забути текст – не можна ж фрази змінювати. Але я обожнюю цю роботу!

Виникло бажання далі розвивати в акторському плані?

Так. Мрію грати так, щоб це було і смішно, і при цьому реалістично. Щоб це було смачно і не вульгарно. Тож хочу займатися акторською майстерністю та спробувати себе у ролі ведучої. Але поки на реалізацію бажаного бракує часу.

Траплялися курйозні ситуації на сцені Жіночого Кварталу?

Так! Одного разу грала незвичну для себе роль та виконувала гумористичну пісню – і коли зала зайшлася сміхом, я мало не засміялася сама. Я була на межі. Це було неочікувано! А треба ж було грати далі (сміється).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець розповіла про новий проект - Жіночий квартал

Відкривати в собі нові грані – це добре. Та передусім вас знають як чудову співачку. Яких музичних новин чекати від вас найближчим часом?

Я пишу пісні, співаю і працюю над кліпом. Хочу взяти участь у відборі на Євробачення, тож і трек, і відео готую до пісенного конкурсу.

У своєму Instagram ви демонструєте хороші танцювальні вміння. Це Танці з зірками вас надихають?

Я про танці мріяла з дитинства. Навіть більше танцювала, ніж співала. Думала, стану хореографом. Але зростала в селі, де не було можливості професійно вчитися бальним танцям. Тепер мрію про вихід на паркет Танців з зірками (усміхається). Наразі займаюся латино-американськими танцями з учасником цього шоу – Максом Леоновим (партнер Маші Єфросиніної. – Ред.).

Це приносить мені задоволення та допомагає підтримувати форму. Танці роблять із дівчини дівчину: змінюється постава, хода, ти вчишся взаємодіяти з партнером, що також знадобиться у житті (усміхається). На якусь годину я забуваю про все. Це гарний спосіб перезавантажитися. Тепер не можу без тренувань у танцювальній залі.

Якщо вже ви згадали про партнера, не можу не поцікавитися вашим особистим життям…

Ми завжди трохи закохані (усміхається). Я в пошуках своєї половинки, але в серці є почуття, які надихають. Ось так.

Що цінуєте в чоловіках?

Чесність. І відкритість. Для мене важливо, щоб людина не боялася зізнаватися у своїх помилках.

Повернімося до теми краси. Що, окрім танців, допомагає вам тримати себе у формі?

Масаж. Це і задоволення, і можливість підтримувати себе у гарній фізичній та душевній формі. Також вважаю, що потрібно виділяти хоча б один день на тиждень для повного релаксу. Я сама до цього йду.

Серед правил мого харчування – обов’язковий сніданок. А ще через день роблю собі процедури для обличчя, наприклад, маски.

Нагадаємо, що 6 жовтня глядачі 1+1 побачать перший випуск Жіночого Кварталу. Учасницями музично-гумористичного проекту стали акторка Вечірнього Кварталу Олена Кравець, героїня серіалу «Слуга народу» Ольга Жуковцова, учасниці «Ліги сміху» Анастасія Оруджова, Тетяна Песик, Ірина Сопонару, Валерія Товстолес, Катерина Нікітіна та Олександра Машлятіна, акторка «Вечірнього Києва» і нової романтично комедії «Я, ти, він, вона» Настя Коротка, акторка Молодого театру Анастасія Євтушенко і вокалісти «Голосу країни» на 1+1 Віра Кекелія, Марта Адамчук, Еліна Мбані і Лалі Ергемлідзе. Творці проекту називають дівчат просто ― «14 подруг Кварталу».