MONATIK заінтригував співпрацею з Данелією Тулєшовою

Голос країни

Співак також поділився ставленням до змін правил на Голосі країни-8.

Поділитися:

Цієї неділі, 28 січня о 21.00, глядачі 1+1 побачать перший випуск восьмого сезону шоу Голос країни. Напередодні прем’єри телеканал в київському ресторані Boho. На заході ми зустріли й мультиартиста, тренера Голосу. Діти MONATIK. Співак зізнався, що із задоволенням спостерігає за вокальним шоу та чекає від його нового сезону дечого особливого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін розповів про пісню, яку готує на Євробачення

Як ставитеся до змін "правил гри" у новому сезоні Голосу? Адже тепер вокаліст, який не розверне жодного червоного крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену.

Вважаю це трохи жорстоко відносно учасників. Багато хто приходить на шоу спробувати свої сили, і якщо співаку не вдається пройти далі, йому хочеться причину. Йому важливо зрозуміти, що не так, і чи взагалі варто продовжувати свою справу. А тренери Голосу – професіонали, які часто говорять правильні речі. А тепер це буде неможливо зробити. Можливо, тренерам стане трохи легше, але учасникам буде складніше.

Чого очікуєте від Голосу країни-8?

Я дуже заінтригований. Знаю, що команда цього шоу – креативні люди, які не дадуть глядачам сумувати, і які щоразу дивуватимуть все більше і більше. Думаю, від нового сезону варто очікувати чогось неймовірного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап прокоментував конкуренцію з Тіною Кароль у Голосі країни-8

Переможницею Голосу. Діти-4 стала ваша підопічна Данелія Тулєшова. Ви співпрацюєте після завершення проекту?

Є одна ідея, яку ми намагаємося реалізувати. Але боюся розповідати наперед. Хочеться, щоби все вдалося і потім про це голосно заявити. Однак спостерігаю за Данелією, за її інтерв’ю, бачу, що вона зараз дуже зайнята у Казахстані, має багато концертів. І я дуже радію за неї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хореограф Танців з зірками став режисером-постановником Голосу країни-8

Новини по темі