Грандіозний фінал шоу «Маскарад» на 1+1: Капелюшник змусить літати над сценою Юлю Саніну

Фінал "Маскарад" на 1+1: чого очікувати

У суботу о 20:20 на телеканалі 1+1 відбудеться грандіозний фінал другого сезону головного таємничого шоу країни під назвою «Маскарад».

Поділитися:

Суботного вечора на сцені буде розкрито імена всіх п’яти зірок, які приховані у костюмах казкових персонажів. За кожну правильну відповідь команда отримає 10 балів, а герой, якого розкриють останнім, принесе команді 50 переможних балів. Тож у фіналі ситуація може кардинально змінитись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Дікусар про роль Нептуна у шоу «Маскарад»: «Тут втілилося в життя те, про що я і не мріяв...»

Звабливий Пан Коцький заспіває легендарний хіт «Sex Bomb» та почне залицятися до Юлії Саніної.

Вийде на сцену і божевільний Капелюшник, який змусить всю країну затамувати подих від екстремальних фокусів. Артистичний герой продемонструє небезпечний номер, під час якого Юля Саніна підніметься у повітря без будь-яких допоміжних засобів.

Божевільний Капелюшник не омине і команду Ігоря Ласточкіна, і змусить капітана другого тріо «зменшитись» у декілька разів. Хто саме ховається у образі персонажа, стане відомо від час фінального епізоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Тепер в нашому домі живе Інопланетянин», – донька Юрія Ткача купила костюм з шоу «Маскарад» на благодійному аукціоні (придбати інші костюми можна в соцмережах шоу)

До фіналу головного суботнього шоу країни доєднаються і два нових загадкових персонажа. Першою стане яскрава та хазяйновита Гуска Господиня, яка виглядає так, ніби зійшла зі сторінок дитячих казок. Героїня заспіває світовий хіт співачки Адель та заведе команди у глухий кут своїми підказками.  

Другим новачком, який вийде на сцену «Маскараду», стане модний, татуйований Троль. За легендою шоу, Троль - це міфічний персонаж. Він щирий, відвертий та любить спілкування. Татуювання на його тілі та сережки у вухах говорять про те, що він сучасний герой та відкритий до експериментів. Улюбленець публіки обожнює подорожі та музику.

Він продемонструє талант, якого досі не було у шоу. Троль зіграє усім відому мелодію на акордеоні і розповість, що саме пов’язує його з одним з мисливців шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко розповіла секрети костюму «Мотанка» та показала музиканта, який вчив її грати на бандурі

Чекає на команди і традиційний Ліпсінк батл. Цього тижня командам доведеться «ліпсити» відомий у 90-х гурт «Spice Girls».

Нагадаємо, у фіналі шоу зіркові команди відкриють всіх героїв. Наразі рахунок у шоу становить 60 на 40 на користь команди Ігоря Ласточкіна.

Дивіться грандіозний фінал вже у суботу о 20:20 на телеканалі 1+1.

Facebook: https://www.facebook.com/maskarad.1plus1  

Instagram: https://www.instagram.com/maskarad_1plus1 

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuhSPxEy