На сцені Голосу країни-8 заспіває олімпійська чемпіонка

Голос країни

Відома спортсменка вирішила розпочати співочу кар'єру.

Поділитися:

28 січня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України Голос країни, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими – Юрій Горбунов та Катя Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злата Огнєвіч зізналася, чому прийшла на Голос країни-8

Однією з учасниць «сліпих прослуховувань» нового сезону стала олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені. Спортсменка розповіла, що завжди міряла стати співачкою, і Голос країни стане першою сходинкою до здійснення давньої мрії.

«Для мене Голос країни є не менш хвилюючим змаганням, ніж Олімпійські ігри, та можливістю проявити себе у новому амплуа. Багато хто з прихильників, які вболівали за мене на Олімпійських іграх в Афінах, навіть не здогадуються, що я дуже люблю співати. У дитинстві я регулярно відвідувала музичну школу - грала на скрипці. Але моя мати говорила: «Ти граєш не на скрипці, а на нервах». Так склалося, що окрім музики, мені подобалось займатися гімнастикою та грати у шахи. Але коли мені виповнилося 15 років, мій батько сказав, що потрібно зробити вибір і займатися однією справою серйозно. Я вирішила, що це буде вільна боротьба», – розповіла спортсменка.

Також олімпійська чемпіонка зізналась, що хоче розпочати новий етап свого життя, у якому бачить себе на сцені:

«На змаганнях я завжди дуже хвилювалась. Єдине, що мені допомагало відволіктися – музика. Пам'ятаю, що ніхто зі спортсменок не хотів жити зі мною у номері, тому що я завжди щось співала, особливо пісні з репертуару Вітні Х'юстон. Зараз настав час, коли я можу проявити себе, як творча особистість. Цього року я навіть вступила до Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії на відділення вокалу факультету музичного мистецтва. А «Голос країни» – це рішучий крок на шляху до здійснення моїх давніх мрій».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Ткач прокоментував свою участь у Голосі країни-8

Ірина Мерлені – заслужений майстер спорту України з вільної боротьби, олімпійська чемпіонка (Афіни, 2004), бронзова призерка Олімпіади (Пекін, 2008), чемпіонка світу (2000, 2001, 2003, 2007), чемпіонка Європи (2004, 2005).

Чи зможе олімпійська чемпіонка розвернути червоні крісла зіркових тренерів, глядачі дізнаються вже незабаром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін зізнався, як зміниться у Голосі країни-8

Нагадаємо, що  у новому сезоні на сцену Голосу країни вокалісти підійматимуться на спеціальному ліфті, який став нововведенням сезону. Також на учасників Голосу країни-8 очікують нові жорсткі правила: вокаліст, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Окрім того, у «сліпих прослуховуваннях» візьмуть участь популярна співачка Злата Огнєвіч, учасниця Танців з зірками та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник Танців з зірками та актор Юрій Ткач. 

 

poll_content_116

 

 

Новини по темі