Юрій Ткач прокоментував свою участь у Голосі країни-8

Голос країни

Гуморист вирішив підкорити вокальну сцену.

Поделиться:

28 січня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України , зірковими тренерами якого стали Тіна Кароль, Потап, Сергій Бабкін та Джамала, яка очікує на первістка, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Федишин про свою участь у Голосі країни: «Легше дати концерт на стадіоні, ніж заспівати до розвернутих спиною крісел»

Одним з учасників «сліпих прослуховувань» нового сезону став відомий гуморист, актор та фіналіст проекту Танці з зірками Юрій Ткач. Артист здивував своїм співочим талантом користувачів соцмереж, коли разом із Сергієм Бабкіним виконав жартівливу версію пісні «Солдат» за лаштунками Танців із зірками, а також саунд-трек серіалу «Слуга народу» «Я люблю свою страну». Тепер Юрій вирішив підкорити і найбільшу вокальну сцену країни та розвернути крісла зіркових тренерів Голосу країни-8.

«Через те, що я КВНщик, завжди трохи танцював і співав. У дитинстві навіть брав мамин лак і співав перед дзеркалом, тому мій шлях на Голос країни почався дуже давно. А на проект прийшов тому, що дуже сильно скучив за Бабкіним, - жартує Юрій Ткач. - Якщо серьозно, я хочу своїм прикладом показати, що все в житті можливо, потрібно лише багато працювати та вірити у свої мрії». 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фоторепортаж: Як відбувалися зйомки атмосферних відеороликів для Голосу країни-8

Підтримувала Юрія Ткача під час виступу на «сліпих прослуховуваннях» його родина – дружина Вікторія та донечка Ліза. Чи зміг відомий гуморист та танцюрист підкорити серця Тіни Кароль, Потапа, Сергія Бабкіна та Джамали, глядачі побачать з 28 січня у новому сезоні Голосу країни.

Нагадаємо, у тепер на сцену Голосу країни вокалісти підійматимуться на спеціальному ліфті, який став нововведенням сезону. Також на учасників сезону очікують нові жорсткі правила: вокаліст, який не зміг розвернути жодного крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. У «сліпих прослуховуваннях» візьмуть участь співачка Злата Огнєвич, учасниця Танців з зірками та українська артистка Камалія, олімпійська чемпіонка зі спортивної боротьби Ірина Мерлені, популярна співачка Ірина Федишин, учасник Танців з зірками та актор Юрій Ткач. 

 

poll_content_116

 

 

Новости по теме