Найкращі пісні Квітки Цісик, які звучали на Голосі країни

Голос країни

До дня народження легендарної виконавиці.

Поділитися:

Голос Квітки Цісик заворожує з перших нот. Її сопрано нагадує звучання скрипки, а манера виконання незвичайна та самобутня. Американська співачка з українським корінням співпрацювала з видатними артистами, записувала пісні та отримувала нагороди. Але дві україномовні платівки, які вона випустила за свій кошт, стали справжньою сенсацією не лише в Україні, а й у світі.

Сьогодні, 4 квітня, співачці виповнилося би 66 років. Тому до дня народження виконавиці ми підготували добірку виступів на Голосі країни, які доводять – пісні Квітки Цісик житимуть із нами завжди.

З дитинства Оксана Муха захоплюється творчістю Квітки Цісик і намагається популяризувати її пісні. На сліпих прослуховуваннях Голосу країни вона виконала пісню Де ти тепер – і вразила суддів, адже її голос має надзвичайну схожість із голосом знаної артистки. Навіть душа української народної пісні Ніна Матвієнко назвала Оксану «реінкарнацією Квітки Цісик».

До слова, цієї неділі о 21.00 підопічна Dan Balan Оксана Муха виступить у прямому ефірі дев’ятого сезону Голосу країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хіти Селін Діон, які зазвучали по-новому на Голосі країни (відео)

Ліричну версію хіта Я піду в далекі гори на сліпих прослуховуваннях Голосу. Діти заспівав Ярослав Андрусяк. Чистий вокал хлопчика підкорив тренера шоу Наталію Могилевську.  

Переможницею 6 сезону Голосу країни стала Віталіна Мусієнко, яка заспівала у фіналі проникливу пісню Журавлі.

Запальну композицію Коханий у півфіналі 7 сезону виконала неординарна Інгрет Костенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Улюблені пісні Леді Ґаґи, які звучали на Голосі країни (відео)

Новини по темі