Настя Каменських незвично привітала Потапа з днем народження

Голос країни

Тренер Голосу країни-8 святкує 37-ий день народження.

Поділитися:

Сьогодні, 8 травня, тренер Потап святкує свій 37-ий день народження. Він один з найуспішніших продюсерів України, популярний артист, шоумен, сценарист та режисер, а ще професійний спортсмен. Привітати свого колегу віршем поспішили українська співачка, ведуча шоу Розсміши коміка. Діти Настя Каменських. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала розповіла, як поєднувала зйомки Голосу з першими днями материнства

Ты очень необычный человек 
И в день рождения мой 
Поздравил ты меня стихами
Я тож не упущу момент 
И пару строчек напишу словами:

Ты, Леша, гений
И все мы это понимаем
И пусть на свете много мнений
Но творчество твоё насквозь пронзает

Пусть каждое твоё произведение 
Станет известно на весь мир
Пусть не иссякнет вдохновение
И что не песня - хитовый жир

Ты очень добрый человек, Алёша
Заслуживаешь только счастье и любовь
Всегда так хочется обнять БИГ ПОшу
И подписать “we love u” под постом 
@realpotap.

Фанати звикли бачити Потапа у гарному настрої, впевненого у собі, завжди усміхненого та жартівливого. Важко уявити, що вперше Олексій Потапенко вийшов сцену, аби побороти власні страхи. Він народився і виріс у Києві. Саме тут, в одному зі спальних районів столиці - Дарниці, відбулося його перше знайомство з музикою, хоча спершу в житті Олексія була інша пристрасть - плавання. Потап багато часу проводив у басейні. Він серйозно займався плаванням і навіть став майстром спорту з водного поло. 

В школі Олексій відмінником не був, мав кілька трійок, однак саме в шкільні часи почав писати пісні. В 13 років він вперше вийшов на сцену - і це був гарний спосіб побороти власні комплекси. Тоді й почав формуватися фірмовий стиль Потапа. 

Олексій Потапенко має дві вищі освіти - вчителя фізкультури та економіста. Він міг би запросто працювати в школі або ж у банку, але музика перемогла. 

У 2006 році він створив дует, який став одним з найуспішніших на українській сцені, - Потап і Настя. За майже 12 років співаки зняли 29 кліпів, записали 5 платівок, давали концерти в Америці, Азії, Європі, і майже кожна їхня пісня ставала хітом. Однак наприкінці 2017-го вони просто шокували фанатів, поставивши дует на паузу. 

Нині Потап - один з найуспішніших продюсерів України. Серед його підопічних - мегауспішний гурт Время и Стекло. А ще Олексій постійно відкриває нові таланти в ролі професійного тренера Голосу країни. 

Потап любить розповідати про свою творчість, однак особисте життя тримає в таємниці. Єдиний виняток - син Андрій, якого зірковий тато вважає своїм найбільшим успіхом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Христина Соловій, TAYANNA, ALEKSEEV: Як склалося життя учасників Голосу країни

Новини по темі