Названо ім’я першого тренера дев’ятого сезону Голосу країни

Голос країни
Голос країни-9: Хто став першим тренером нового сезону вокального шоу

Скоро на 1+1 стартує довгоочікувана прем'єра Голос країни-9.

Поділитися:

Відомо ім’я першого тренера вокального проекту Голос країни-9. Ним став Потап — успішний продюсер, шоумен та багатогранний артист, який за чотири сезони шоу вже встиг стати улюбленцем глядачів та учасників.

«За кілька сезонів тренерства в Голосі країни, я зрозумів, що цей проект не лише про голоси і тембри, а й про людей і їхні долі. Ключиком до мого повороту в кріслі цього сезону стане виконання, яке не обов'язково має бути професійним. Буду радий бачити у своїй команді таланти з народу, адже я і сам 10 років тому був на їхньому місці. У цьому сезоні буде приголомшливий тренерський склад. Тому я налаштований на те, що поки всі судді будуть яскраво себе проявляти, команда Потапа буде вигравати!» — прокоментував Потап.


 

У промо-ролику проекту, який можна побачити в ефірі 1+1, Потап показав свою підготовку до нового сезону в тренажерній залі. Артист заінтригував телеглядачів не тільки сюжетом, в якому він підкачує свої форми, а й піснею «Сдаться ты всегда успеешь», яку він наспівував під час тренування. Хто наступний із відомих українських зірок сяде у тренерське крісло проекту, стане відомо вже найближчим часом.
 

Нагадаємо, переможцем Голосу країни-8 стала підопічна Сергія Бабкіна Олена Луценко. Зовсім нещодавно співачка анонсувала свою дебютну роботу – пісню Над Україною, яка раніше була презентована в ефірі Сніданок з 1+1. 
 

Новини по темі