«Не бійся»: співачка ROXOLANA випустила нову пісню через тиждень після трагічного ракетного удару по Вінниці (відео)

Голос країни
Учасниця шоу "Голос країни" ROXOLANA презентувала нову пісню "Не бійся" і відео до неї
Instagram/ roxolanas

Учасниця шоу "Голос країни" ROXOLANA випустила нову пісню "Не бійся", присвячену нашій боротьбі з російським агресором.

Поділитися:

Учасниця 9 сезону "Голосу країни" співачка ROXOLANA випустила нову пісню "Не бійся" і відео на неї. Прем'єра відбулася через тиждень після російського ракетного удару по Вінниці, в результаті якого постраждали члени команди співачки, а звукорежисер, 25-річний Женя Коваленко, загинув. У Вінниці ввечері 14 липня ROXOLANA мала давати благодійний концерт у будівді "Будинку офіцерів", на який і прийшовся епіцентр удару ракет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Воронка була за 7 кроків від них усіх»: ексклюзивно у «Сніданку з 1+1» співачка ROXOLANA розповіла про трагедію у Вінниці та загибель одного з членів команди

У соцмережах ROXOLANA зробила наступний допис з приводу цієї трагедії та нової пісні:

"14 липня життя знову розділилося на до і після. Після теракту у Вінниці, де загинув наш Женя, я не розуміла, як далі співати. Кожен член нашої команди не розумів, як продовжувати свою справу. Щодня ми втрачаємо рідних, близьких, друзів і побратимів. В такі моменти серце розривається, хочеться опустити руки і зупинитись. Але це саме те, чого хоче росія, коли випускає свої ракети. Щоб ми всі боялися. Щоб ми всі зупинилися. Щоб ми вмерли зсередини. В такі моменти потрібно пам’ятати, що ми не самотні. Не потрібно боятися. Ми всі разом, пліч-о-пліч, підіймаємося і йдемо вперед, де буде наша перемога, мир і життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖОлена Зеленська пригадала щемливу зустріч із Лізою, яка загинула внаслідок російського ракетного удару у Вінниці

Тож піснею "Не бійся" учасниця "Голосу країни" ROXOLANA закликає, не дивлячись ні на що, вірити в нашу перемогу і не опускати руки. Адже тільки так ворог нас не зможе перемогти. Під відео композиції повідомляється:

"Пісню «Не бійся» ROXOLANA написала у перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну, але тоді так і не наважилась її випустити. За словами ROXOLANA, їй здавалось, що у такі важкі часи люди потребують більш підбадьорливих і життєрадісних композицій. Але ракетний обстріл Вінниці змінив її ставлення до власної пісні".

Новини по темі