Олена Зеленська пригадала щемливу зустріч із Лізою, яка загинула внаслідок російського ракетного удару у Вінниці

Олена Зеленська впізнала дівчинку, загиблу у Вінниці через російський ракетний удар
Instagram/l.i.z.i.love

Дружина Президента впізнала дівчинку, загиблу 14 липня внаслідок ракетного удару по Вінниці.

Поділитися:

Вчора стався жахливий терористичний акт росії проти України: по центру міста Вінниця було завдано ракетного удару, внаслідок якого загинуло 23 людини. Кореспондент ТСН Андрій Цаплієнко повідомив станом на 14 липня 17:00, що серед загиблих троє дітей: дівчинка 2018 року народження, хлопчик 2015 року народження і восьмирічний хлопчик. Крім того, травми та поранення отримали четверо дітей: 8-річний та 12-річний хлопчик і 7-річна та 15-річна дівчинка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від ракетного обстрілу у Вінниці постраждала частина команди співачки ROXOLANA: один учасник загинув

Перша леді України Олена Зеленська впізнала серед загиблих діток дівчинку Лізу, з якою мала зустріч взимку. Дружина Президента написала в соцмережах:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ніхто з нас не в порядку», — Олена Зеленська розповіла про психологічні наслідки війни для українців, з’явившись на обкладинці британського TIME

Раніше Олена Зеленська розмістила фото закривавлено дитячого візочка – в ньому знаходилася Ліза в останні хвилини життя до ракетного удару, і підписала світлину словами:

"Це фото Інстаграм приховає від вас як «таке, що травмує». Ніби горе та злочин можна скасувати, просто приховавши. Але той, хто має людяність, побачить: дитина, її візочок, мама... Російська ракета. Сьогодні. Вінниця, тил. Понад 20 загиблих мирних людей у центрі міста – у офісній будівлі, в медичному центрі, на парковці... Серед них – троє дітей. Росія – держава-терорист. Світе, ти маєш це побачити й усвідомити. Якщо не злякаєшся прихованого фото. Адже горе, злочин і тероризм не можна перемогти, просто приховуючи його".

Новини по темі