Незалежність, яку ми виборюємо: Марта Липчей представила кліп на новий сингл «Не забувай»

Голос країни
Українська співачка Марта Липчей презентувала кліп на новий сингл Не забувай (відео)

Поп-рок співачка, фіналістка «Голосу країни -12» Марта Липчей представила новий сингл «Не забувай» та кіновізуалізацію на нього. Премʼєра пісні відбулася в студії «ТСН» під час спеціального ефіру до Дня Незалежності України.

Поділитися:

«Не забувай» — це історія сучасної незалежної України. Історія українців, готових до будь-яких випробувань долі заради власної свободи та незалежності.

В центрі сюжету — історія української родини, яка розгортається від 90-х до сьогодення. Батько-одинак виховує доньку та сина, займається чесною працею в автомайстерні, передає дітям емпатію, любов до України та відчуття щирого патріотизму. Ми бачимо, як час розділив головних героїв, брата і сестру, — і вони знову зустрічаються вже на похоронах батька, який загинув на фронті, захищаючи Україну. Особиста трагедія доньки, що не може змиритись зі смертю батька, тільки загострюється, коли вона бачить брата у військовій формі. Але згодом, через подорож у власне минуле, вона приймає вибір найрідніших людей, які ладні віддати свої життя заради майбутнього Батьківщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марта Липчей представила сингл «Волю в кулак» про незламний дух українського народу

«Не забувай» закликає пам’ятати, якою високою ціною нам дається наша незалежність.

 «Цією піснею я хочу ще раз нагадати, що ми є творцями власного майбутнього. Все в наших руках. Україна має глибоке коріння, нам у спадок дісталась непроста, але велична історія, найкраща в світі земля та неймовірна сила духу. Як би хто не намагався стерти нашу державність, стерти українців з лиця землі — нікому і ніколи це не вдавалося. «Не забувай» — про прагнення і жагу жити у вільній країні. І допоки ми боремося, стоїмо на своїй землі — наше право на самовизначення належить нам. Я уявляю, як мільйони українців разом зі мною співатимуть цю пісню в історичний день нашої Перемоги, всі, як один!», — Марта Липчей.

Відеоробота «Не забувай» виконана в естетиці кінофільму. Завдяки певним символам вона перегукується з попереднім відео артистки на пісню «Волю в кулак», режисером якої також виступив Артур Лерман.

«Це вже друга наша колаборація з Мартою, яка концептуально дуже сильно пов’язана з попереднім кліпом «Волю в кулак». Можна навіть назвати це музичним кіносеріалом про захисників України. Певні символи з «Волю в кулак» ми перенесли й у «Не забувай» — це вода, що символізує очищення та переродження, усвідомлення найважливіших істин, а також зв’язка «тіло і метал». У «Волю в кулак» важливу роль відіграла шабля, ставши символом перетворення героя, а в «Не забувай» — це атмосфера автомайстерні, де серед металічних запчастин зміцнюється головна героїня», — Артур Лерман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни" презентував однойменний саундтрек у День Незалежності України: де послухати 

Відеокліп знімався на кіностудії Довженка, де створювалась уся культова класика українського кіно, тому кінематографічна естетика відчувається буквально в кожному кадрі «Не забувай».

Нагадаємо, третього вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться довгоочікувана прем’єра європейського сезону “Голосу країни”. В легендарні червоні крісла “Голосу країни-13” сіли суперзірки сучасності та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA. За новими правилами, команди тренерів цього року складатимуться із 10 співаків, які стануть справжніми амбасадорами української музики у Європі.

Де дивитись "Голос країни-13"

► Прямий ефір із 3 вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ”, Мegogo та на інших ОТТ-платформах (на території України. На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ”).

► Повні випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ (на території України), а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” (епізоди можна буде подивитися по всьому світові).

"Голос країни" у соцмережах:

Facebook
Instagram
YouTube

Новини по темі