Новий етап на “Голосі країни”: учасники змагатимуться за квиток у фінал у форматі “кросбатлів”

Голос країни
Що потрібно знати про новий етап на музичному проєкті Голос країни - кросбатли

Україна стала третьою країною у світі, яка впровадила новий формат “кросбатлів” на “Голосі країни”.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” покажуть новий епізод європейського сезону “Голосу країни-13”. Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": за кого з учасників крос-батлів ви вболіваєте (опитування)

голос країни

голос країни

Недільного вечора на прихильників проєкту очікує перший з двох півфіналів, який вперше відбудеться у форматі “кросбатлів”. Оновлений формат півфіналу пройде за новими правилами. Відтепер учасники з різних команд змагатимуться між собою. Під час ефіру тренер буде кидати виклик іншому тренеру, виставляючи на сцену свого учасника, а той в свою чергу прийме виклик і запросить на сцену такого вокаліста, який стане своєму опоненту достойним конкурентом. На сцені учасники по черзі заспівають підготовлені пісні, а переможця “кросбатлу” оберуть глядачі у залі завдяки спеціальному застосунку у своїх телефонах. На голосування у глядачів є 30 секунд, після чого ведучі проєкту Катерина Осадча та Юрій Горбунов оголосять переможців “кросбатлу”. Цікаво, що тренерам доведеться приймати рішення просто на сцені, кого ж із учасників своєї команди відправити батлитись із суперником.

poll_content_940

Голос країни

За правилами “кросбатлів”, у прямий ефір може пройти різна кількість учасників з кожної команди.

Вперше такі правила півфіналу втілили у життя Сполучені Штати Америки та Франція. Третьою країною, яка втілила нововведення, стала Україна.

голос країни

Розпочне епізод тренерка DOROFEEVA, яка викличе на батл Івана Клименка.  Першим на сцену вийде Роман Панченко, який заспіває пісню “Formidable” улюбленого співака своєї зіркової наставниці Stromae. Його опоненткою стане вокалістка, яка тимчасово проживає у Торонто, Ліза Шафорос. Дівчина виконає пісню гурту Thirty Seconds to Mars “The Kill”, що в перекладі означає “вбивство”, яку вона перетворила на “The Heal”, що означає “зцілення”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник "Голосу країни-13" Роман Панченко розповів, чому обрав команду DOROFEEVA та як заспівав на концерті Coldplay український хіт

“Скажу по-секрету, що за 3 дні до нового етапу ми поміняли Роману пісню. Сьогодні пісня мого улюбленого виконавця Stromae позвучить у новому звучанні”, - каже DOROFEEVA.

Голос країни

Далі Іван Клименко викличе на батл Юлію Саніну. Як пройде їхній батл і хто з учасників переможе, дивіться у неділю о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна”.

Де дивитись "Голос країни-13":

  • Прямий ефір щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ” та Megogo (на території України. На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ”).
  • Повні  випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ - на території України, а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” окремі виступи учасників можна буде подивитися по всьому світові.

голос країни

Під час зйомок “сліпих прослуховувань” на сцену “Голосу країни-13” вийшло 60 різножанрових вокалістів, які під час кожного виступу дивували тренерів Юлію Саніну, Артема Пивоварова, Івана Клименка та DOROFEEVA, а також глядацьку залу потужними голосами. 13 сезон музичного проєкту “Голос країни” було реалізовано спільно з Telewizja Polska (TVP). За новими правилами, команди тренерів цього року складатимуться із 10 співаків, які стануть справжніми амбасадорами української музики у Європі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто пройшов у крос-батли "Голосу країни-13": відомі всі учасники

голос країни

«Голос країни» у соцмережах:
 Facebook: https://www.facebook.com/goloskrainy
 Instagram: https://www.instagram.com/goloskrainy_official/
 YouTube: https://www.youtube.com/c/goloskrainy

Новини по темі