Оголена дівчина з кобзою і гіпнотичні мотиви: KHAYAT випустив новий кліп (відео)

Голос країни
Зірка Голосу країни Андрій Хайат вразив новим кліпом (ВІДЕО) | Новини шоу-бізнесу | 1+1
Фото: instagram/ado.khayat

Фіналіст «Голосу країни» продовжує вражати. 

Поділитися:

22-річному Андрію Хайату шоу «Голос країни» дало потужний поштовх, аби розвиватися далі. Палкий шанувальник народної музики, володар самобутнього і впізнаваного вокалу, він вже за кілька місяців після завершення проекту випустив дебютний альбом KHMIL’, а згодом — дав концерт. 

На черзі новий магнетичний кліп співака на сингл OSOKA. Як завжди, Андрій Хайат шукав натхнення у фольклорі. Пісня про нерозділене кохання сповнена метафор із народної творчості, адже осока — символ невірності. Саме на це дерево перетворюється дівчина головного героя, серце якої обрало іншого. 

Сам KHAYAT розповідає, що OSOKA — початок нового етапу в його музичній кар'єрі: 

Симбіоз образів, злиття музики та візуальної складової — все зібралося в моїй голові немов пазл, як тільки були готові перші шари аранжування.

«Було вирішено зняти відеороботу саме на цю пісню, тому що в ній я втілив той особливий спектр емоцій, який захотілося висловити не тільки музикою, але і візуально».

Ескізи для кожного костюма кліпу Андрій розробляв сам, а над відео працювала команда iLargia Pictures. Співак зізнається, що аби нова робота мала справді гіпнотичний вигляд, було докладено багато зусиль. Утім, кілька форс-мажорів ледь не перекреслили весь задум…

До прикладу, в одній із ключових сцен головна героїня мала обмазати себе чорною глиною. Та в найвідповідальніший момент з’ясувалося, що вся придбана глина — біла. Рішення шукали стрімко, щоб не втратити кадр: використали какао-порошок. Результат виявився ще кращим.

До того ж поставили все під загрозу погодні умови. Коли дійшла черга знімати сцени у воді, температура впала до +15! Проте тут альтернативи знайти не вдалося, і Андрій з акторками кліпу мужньо вдавав, що почувається комфортно:

Незважаючи на те, що басейн був із підігрівом – це ні краплі не рятувало ситуацію, було страшно холодно! При виході з кадру нам відразу давали чай, два рушники, ковдру, сушили волосся феном. На щастя, ніхто не захворів.

Чи коштувало музичне відео таких жертв, можеш переконатися просто зараз. Дивись новий кліп KHAYAT — OSOKA онлайн на нашому сайті:

Також пригадуй, як Андрій Хайат підкорив серця всіх тренерів під час вибору наосліп у «Голосі країни»:

Інші новини про співака:     

1. 3 особливі виступи Андрія Хайата, що зробили його чвертьфіналістом «Голосу країни-9»

2. Андрій Хайат: Інтерв’ю з учасником «Голосу країни-9»

3. Андрій Хайат: «Тіна Кароль — моя творча мама»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі