Андрій Хайат: «Тіна Кароль — моя творча мама»

Голос країни
Суперфіналіст Голосу країни-9 прокоментував свої стосунки з Тіною Кароль
@tina_karol

Суперфіналіст Голосу країни-9 розповів, як змінилося його життя завдяки вокальному шоу.

Поділитися:

Минулого тижня відбувся довгоочікуваний фінал Голосу країни-9. І хоча перемогу отримала учасниця з команди Dan Balan, Оксана Муха, її конкуренти також стали фаворитами тисяч українців.

Самородку зі Знам’янки, Андрію Хайату, пророкують велике майбутнє і фанати, і тренери. Вокаліст з унікальною манерою виконання поділився своїми враженнями після фіналу проекту.

@ado.khayat

«Це були найщасливіші 5 місяців, які назавжди змінили моє життя, — розповів учасник. — Що я відчуваю? Гордість. Гордість та вдячність усім, хто доклав свою руку до створення цієї магії. Якби не Сергій Могилевський, Руслан Квінта, Володимир Завадюк та Ольга Слонь, ви б ніколи не познайомились з тим KHAYATом, яким ви мене знаєте!».

Не забув Андрій подякувати і своєму наставнику на Голосі країни-9:

Тіна Кароль — моя «творча мама», головна постать для мене на цьому шляху, яка повірила в мене, вклала частку своєї душі та змусила усвідомити, що я здатен перевертати гори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Хайат представив самобутню версію хіта гурту KAZKA Плакала (відео)

@ado.khayat

Крім того, суперфіналіст сказав «спасибі» всім тим, хто віддавав за нього свої голоси та висловлював слова підтримки:

«Мої однодумці, глядачі, які підтримували мене від етапу до етапу, довірились мені та надавали мені можливість виконувати свою місію на проекті — ви є моя найбільша сила, найголовніший здобуток, який допомагає мені еволюціонувати та рухатись далі! Голос країни надав мені чіткі координати: наша нація готова до змін, готова ризикувати, експерементувати».

Андрій Хайат запевнив шанувальників, що все тільки починається. І ми не маємо жодних сумнівів!

Дивіться виступ Андрія Хайата з Тіною Кароль у фіналі Голосу країни-9:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Хайат: Інтерв’ю з учасником Голосу країни-9

Новини по темі