Оксана Муха: Я відчула зі своїм тренером дивний зв'язок

Голос країни
Оксана Муха - інтерв'ю з учасницею Голосу країни
1plus1.ua

Учасниця Голосу країни поділилася своїми емоціями від участі у проекті.

Поділитися:

В інтерв'ю для 1plus1.ua Оксана Муха розповіла про свою місію на Голосі країни-9

Чому ви вирішили взяти участь у Голосі країни, адже ви вже професійна співачка?

Так, я маю вже свого слухача, але мною керувало бажання донести творчість іменитої співачки до ширшої аудиторії, а Голос країни дає таку можливість. Моя мрія – щоб українці мали точку дотику до української музики. Це додає упевненості у собі і відчуття, що ти є частиною достойної нації.  Квітка Цісик – це людина, яка подарувала мені мрію, подарувала мені світ пісні, відчуття пісні. Я мрію, щоб вона змінила ще багато доль своїм співом. Щоб її відкрили для себе якомога більше людей.

До кого з тренерів ви хотіли потрапити, коли йшли на проект?

Я хотіла, щоб мене почули, мені було байдуже, хто повернеться.

Чому ви обрали команду Дана Балана?

Я відчула в ньому якийсь дивний зв’язок. Він дуже тонко відчуває творчі грані. Він шукає щирість – це мені сподобалось. З Даном, я думаю, ми порозуміємося, незважаючи на те, що він не розуміє української. Ми знайдемо перекладача, який буде перекладати на його рідну мову. Російською я не буду спілкуватися категорично.

З якими емоціями ви виходили на сцену?

Це мільйон різних емоцій, різних думок, було дуже важко зосередитися, попри те, що у мене великий досвід роботи на сцені. Але це тривало лише доти,  поки не пішли удари барабанних паличок і не почалися перші акорди. Це дуже важке випробовування – мати всього хвилину сорок, щоб заявити про себе. Це дуже важко.

Новини по темі