Оля Полякова розчулилася до сліз під час виступу своїх підопічних Євгена Тесленка-Пономаренка та Дімаша Даулетова

Голос країни
Оля Полякова розчулилася до сліз під час виступу своїх підопічних Євгена Тесленка-Пономаренка та Дімаша Даулетова (відео)

На сцені "Голосу країни" — тіктокер Євген Тесленко-Пономаренко та наш гість із Казахстану Дімаш Даулетов.

Поділитися:

У неділю, 23 жовтня, в ефірі наймасштабнішого музичного проєкту “Голос країни” на ТЕТ — перший етап запеклих батлів. У продовженні сезону оголошена благодійна мета — під час випусків "Голосу країни-12" ви можете донатити на ЗСУ.  "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» збирає 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

Євген та Дімаш

На сцені — підопічні Олі Полякової, тіктокер Євген Тесленко-Пономаренко та наш гість із Казахстану Дімаш Даулетов. На сліпих прослуховуваннях до цих хлопців повернулися всі чотири тренери. 

“Український народе! Ми вас поважаємо, цінуємо і любимо. Бережіть себе! Ми за вас! Весь світ за вас! І Казахстан зокрема”, — коментує Дімаш Даулетов.

Євген Тесленко-Пономаренко та Дімаш Даулетов

У вокальних боях дует виконав пісню Le Temps Des Cathedrales.

“Для нас було важливо виконати цю композицію разом так, щоб влучити у ваші серця. Сьогодні нам би хотілося, щоб ця легендарна пісня не тільки подарувала вам усмішку, а й зміцнила вашу надію, що мир скоро повернеться на українську землю. Я цього дуже хочу, як і Женя. Весь світ разом з Україною”, — каже Дімаш. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи сьомого епізоду сліпих прослуховувань (відео)

Виступ хлопців вразив їхню тренерку до глибини душі і розчулив до сліз. Зробити вибір їй було складно: 

“Ви у мене, як два солов’ї. Женю, у тебе абсолютно унікальний голос. І в тебе є всі передумови, аби стати видатним співаком. Я в це вірю, я це чую і я це знаю. Дімаше, я дуже щаслива, що ти тут, із нами. Це для мене важкий вибір, я дуже хвилююсь”.

Євген Тесленко-Пономаренко та Дімаш Даулетов

У результаті, Оля Полякова надала перевагу Дімашу Даулетову. Вокальна крадіжка не відбулася. Євген Тесленко-Пономаренко покинув проєкт на етапі вокальних боїв.

Дивіться повний виступ хлопців:

Стежте за 1+1 у телеграмі.

Новини по темі