Голос країни-12: всі виступи сьомого епізоду сліпих прослуховувань (відео)

Голос країни
Голос країни: всі виступи за 16 жовтня — відео

12 сезон шоу "Голос країни": дивіться, як співали учасники у сьомому, останньому епізоді на "сліпих" прослуховуваннях.

Поділитися:

У неділю, 16 жовтня, в ефірі наймасштабнішого музичного проєкту "Голос країни" на ТЕТ — останній, сьомий епізод сліпих прослуховувань. У продовженні сезону оголошена благодійна мета – під час випусків "Голосу країни-12" ви можете донатити на ЗСУ.   "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» збирає 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: всі виступи шостого епізоду (відео)

Марія Максимова  Alive

16-річна Марія Максимова з міста Запоріжжя підкорила своїм виступом із піснею Sia-Alive серця трьох тренерів – Надії Дорофєєвої, Потапа та Олі Полякової. Дівчина не має музичної освіти і займається співом самотужки. Марія обрала команду Потапа і тепер працюватиме разом із ним.

Марко Швайковський — Papaoutai

20-річний Марко Швайковський зі Львова мріяв потрапити до команди Святослава Вакарчука. Юний хоровий диригент вважає музиканта своїм кумиром. На жаль, до хлопця не повернувся жодний із тренерів на сцені, але солістка гуртку KAZKA та Андрій Мацола дали Марку Другий шанс.

Оксана Позивай 

Киянці Оксані Позивай 26 років. Вона працює у пекарні, добре знається на хлібі, а також обожнює співати. Дівчина зайняла передостаннє місце у команді тренера DOROFEEVA.

Кулина Катерина 

Катерина Кулина приїхала взяти участь у «Голос країни» із Червонограда Львівської області. Дівчина потрапила до команди Святослава Вакарчука.

Тіна Колодій 

Усе своє життя Тіна Колодій із міста Слов‘янськ, що на Донеччині, займалася музикою. Вона пише свої пісні і хоче популяризувати їх. Дівчині вдалося розвернути всі тренерські крісла. Вона зробила вибір на користь Святослава Вакарчука.

Анастасія та Микола Гетьман — Обійми

Сімейний дует Анастасія та Микола Гетьмани завітали на проєкт «Голос країни» з міста Донецьк. Вони виконали пісню The Hardkiss-Обійми. Парі вдалося потрапити до команди «Другого шансу».

Маскиса Давид — Too close 

Тривалий час 24-річний Давид Маскиса з Умані жив у Німеччині та працював інженером-механіком. Та все ж хлопець вирішив серйозно зайнятися улюбленою справою – музикою. У цьому йому допоможе «Голос країни», адже Давид потрапив до команди Надії Дорофєєвої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наразі проходжу підготовку, щоб вступити до лав захисників», — Давид Маскиса, який розвернув усі тренерські крісла

Анастасія Паламарь  

17-річна Анастасія Паламарь із міста Енергодар стала додатковою учасницею у команді Потапа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни – це промінь сонця у ці темні часи", — Анастасія Паламарь, яка стала додатковою учасницею у команді Потапа

Ела Веденська  The best

Ела Веденська із Києва підкорила серце Олі Полякової своїм виконанням пісні Tina Turner- The best. Тепер виконавиця продовжить свій вокальний шлях у «Голосі країни».

Марія Квітка  — Ой летів сизий голубочок

Марія Квітка з міста Корсунь-Шевченківсьский захоплюється етнографією та українськими костюмами. Дівчина записала більше двох тисяч народних пісень. На сцені «Голосу країни» вона виступила з українською народною піснею «Ой летів сизий голубочок» і потрапила до команди Олі Полякової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для нас зараз особливо важливо триматися за своє коріння і знати, чиї ми діти", — учасниця "Голосу країни-12" Марія Квітка

Юлія Курченкова 

Юлія Курченкова із міста Маріуполь вразила тренерів своїм вокалом, але одне вакантне місце залишилося тільки у команді Святослава Вакарчука. Тренер не повернувся.

Катерина Коваленко — Blinding Light

28-річна Катерина Коваленко із міста Хмельницький змогла розвернути крісло Святослава Вакарчука. Її виконання пісні The Weeknd - Blinding Light розтопило серце тренера.

Новини по темі