"Перемога настане тоді, коли кожен українець вкладеться у спільну боротьбу", — Святослав Вакарчук виступив перед українськими захисниками та подякував Coldplay за підтримку

Голос країни
Святослав Вакарчук виступив перед українськими захисниками та подякував Coldplay за підтримку
Facebook.com/sviatoslav.vakarchuk

Тренер "Голосу країни" виступив перед українськими захисниками.

Поділитися:

Тренер "Голосу країни" Святослав Вакарчук організував імпровізований концерт для українських захисників: артист грав на гітарі та співав. Про це йдеться на сторінці Святослава у соціальній мережі Facebook.

"Говорили, співали, багато сміялись. До речі, ось це — жарти, сміх — невід'ємна частина кожного спілкування з ними. Люди, які щохвилини перебувають у зоні небезпеки, які щодня дивляться в очі смерті, добре знаються на цінності життя, цінують моменти простих людських радощів. А нам всім знову і вкотре хочу сказати: Перемога настане тоді коли кожен українець вкладеться у спільну боротьбу, коли, прокидаючись, питаєш себе, що я зроблю сьогодні для її наближення та чим можу допомогти хлопцям і дівчатам на передовій. Дякую усім за вчорашні зустрічі! Поїхав до ваших побратимів далі. А, ну і Coldplay, thank you, guys, for your support of Ukraine", — написав Святослав Вакарчук. 

Напередодні легендарний британський гурт Coldplay на концерті у Варшаві українською мовою виконав хіт гурту "Океану Ельзи" — "Обійми".

Нагадаємо, Святослав Вакарчук нещодавно вдруге став батьком: у нього народилась донечка. Дівчинку назвали Соломія. Влітку 2021 року Святослав Вакарчук повідомив про народження сина. Хлопчика назвали Іван на честь батька Святослава.

Новини по темі