Перші ексклюзивні кадри з павільйону "Голосу країни-13": унікальне поєднання кольорів прапорів України та Польщі

Голос країни
Як виглядає  павільйон Голосу країни-13 — перші ексклюзивні фото

Оновлений дизайн знімального майданчика "Голосу країни-13": перші кадри.

Поділитися:

"Голос країни" звучить у Європі: незабаром стартують зйомки нового тринадцятого сезону головного музичного проєкту "Голос країни". Європейський сезон, що вийде на телеканалі "1+1 Україна" вже цієї осені, покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «1+1 Україна» розпочинає зйомки європейського сезону «Голосу країни» у співпраці із Польщею

З'явились ексклюзивні кадри з павільйону "Голосу країни-13": цього року музичний проєкт має по-справжньому унікальну сцену, яка поєднує в собі кольори прапорів України та Польщі. Дивіться оновлений дизайн знімального майданчика "Голосу країни":

Голос країни 1+1

Голос країни 1+1

Голос країни 1+1

Нагадаємо, Київ та Хелм з’єднає потяг Укрзалізниці, брендований “Голосом країни”. Проєкт брендингу потягу реалізував телеканал “1+1 Україна”, "Голос країни" у співпраці з АТ "Укрзалізниця" та Port of Culture. Вагон прикрашають малюнки перелітних птахів, що символізують українців, які були вимушені залишити свої домівки через повномасштабний напад росії на Україну. А музичні інструменти та звукові хвилі у жовто-блакитних кольорах символічно поєднують Україну із родиною європейських держав. Ілюстрацію до вагона створив відомий художник Олександр Грехов за сприяння Каті Тейлор - кураторки інституції культурного розвитку Port of Culture.

Для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Стежте за новинами та долучайтеся до створення саундтреку у соцмережах "Голосу країни": 

Новини по темі