Підсумки третього ефіру "сліпих прослуховувань" "Голосу країни-13": хто пройшов у вокальні батли

Голос країни
Голос країни-13: хто пройшов у вокальні батли після третього епізоду сліпих прослуховувань

Які учасники "Голосу країни-13" змогли своїми виступами вразити тренерів найбільше?

Поділитися:

На телеканалі "1+1 Україна"  показали третій епізод "сліпих прослуховувань" європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. Цього разу легендарні червоні крісла проєкту посіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA. Прем’єра “Голосу країни-13” стартувала 3 вересня, о 21:00 на “1+1 Україна”. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підсумки першого ефіру сліпих прослуховувань "Голосу країни-13": хто пройшов у вокальні батли

У 13 сезоні глядачі побачать різножанрових вокалістів, які вражатимуть своїм унікальним співом та вибором музичного репертуару. Серед учасників — українці, які багато років живуть за кордоном і постійно демонструють нашу культуру всьому світові, а також вокалісти, які не виїжджали за кордон під час повномасштабного вторгнення.

Хто ж з учасників вдало пройшов "сліпі прослуховування" та якого тренера обрав?

Роман Панченко — Coldplay — Sky full of stars

Роман — вуличний музикант. Рік тому він грав на вулиці в той час, коли до нього підійшов Кріс Мартін, лідер гурту Coldplay і запросив виступити на стадіоні з українською піснею. Після того концерту Роман вирішив писати власні пісні, співати та надихати людей. Роман виконав на “Sky full of stars”. До хлопця розвернулись DOROFEEVA, Іван Клименко та Артем Пивоваров. Роман обрав команду DOROFEEVA.

Дует "NаYada" — Козак Сіромаха — "Гуляли"

Христина та Діана — рідні сестри. Дівчата співають удвох із самого дитинства. Під час написання пісень Христина та Діана використовують український фольклор, який поєднують із сучасним звучанням. Дует заспівав пісню, яку спродюсував Іван Клименко для Козака Сіромахи. Дівчата вразили своїм співом Юлію Саніну, Івана Клименка та Артема Пивоварова. Сестри обрали команду Івана Клименка.

Лада Тивончук — "Галактика" (авторська)

Лада Тивончук — музичний волонтер та вуличний музикант. З початку повномасштабного вторгнення вона співає для дітей,  ВПО та військових. Лада відчуває, що вона їм потрібна. Також грає та співає на вулиці, і в Україні, і за кордоном, де збирає кошти на ЗСУ та звичайній бабусі, якій необхідна допомога. Вона прийшла на “Голос країни” зі своєю авторською піснею. До учасниці розвернулась DOROFEEVA, завдяки чому вона проходить далі. 

Назарів Малиновський Lewis Capaidi Bruises

Назарій Малиновський з дитинства співав на службах в Соборі святого Юра та навіть вступив у Львівську духовну семінарію. Нині він навчається в Українському католицькому університеті на філософсько-богословському факультеті. Назарій виступає на вулиці, і свою духовність хоче передавати через музику. Своїм співом Назарій зачарував одразу трьох тренерів: розвернулись Юлія Саніна, Іван Клименко та DOROFEEVA. Назарій обрав команду Юлії Саніної.

Олександра Ройко — "Котику сіренький"

20-річна Олександра Ройко родом з міста Луцьк, нині проживає у Кракові. Унікальний та особливий голос дівчини змусив розвернутись до неї одразу двох тренерів: Івана Клименка та DOROFEEVA. Олександра обрала команду Івана Клименка.

Вероніка Коваленко — Sam Smith — Unholy

Вероніка вразила енергійним виконанням хіта Sam Smith — Unholy. Першою до учасниці розвернулася DOROFEEVA, далі — Іван Клименко та Артем Пивоваров. Тренери впізнали дівчину, адже вона колись брала участь у дитячому “Голосі країни” і потрапила до команди MONATIK. Тепер вона активно веде соцмережі, де вражає публіку своїми талантами. Тренери закликали її розвиватися в сольному напрямку, і вона обрала команду Івана Клименка.

Людмила Козирева і Марек Мохнач — "Ой, мамо, люблю Гриця"

Людмила родом з міста Канів. Вже 7 років проживає в Словаччині. Марек Мохнач — із села Габура, яке знаходиться на сході країни. Обидва обожнюють українську культуру, тому виступили дуетом з українською композицією “Ой, мамо, люблю Гриця”. До учасників розвернулася тренерка DOFOFEEVA, завдяки чому вони проходять далі.

Олександра Вдовиченко —Yaktak і Dovi — "Чекає вдома"

Олександра з Харкова, але навчається та живе у Києві. Заміжня за співаком Dovi, який відомий за хітом "Чекає вдома". Дівчина все життя займається музикою. Нарешті вона наважилася заявити про себе на сцені “Голосу країни”. До неї розвернулися DOROFEEVA та Артем Пивоваров. У ролі наставника учасниця обрала останнього. 

Христина Старикова — JVKE — Golden Hour

17-річна Старикова Христина — з Мирнограду, Донецької області. З дитинства була головною зіркою і виступала на усіх міських заходах. Через близькість до лінії фронту переїхала до Києва, але кожного дня мріє про повернення додому. Дівчина виконала пісню JVKE “Golden hour”. Виступ був настільки потужний, що розвернув усі тренерські крісла. Христина обрала команду Юлії Саніної.

Дивіться повний випуск: 

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Новини по темі