Підсумки першого ефіру сліпих прослуховувань "Голосу країни-13": хто пройшов у вокальні батли

Голос країни-13: хто пройшов у вокальні батли

Саме ці учасники змогли своїми виступами вразити тренерів найбільше!

Поділитися:

На телеканалі "1+1 Україна" відбулася прем’єра європейського сезону "Голосу країни-13". Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. Цього разу легендарні червоні крісла проєкту посіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анонс "Голосу країни-13" з’явився на найбільшому світлодіодному екрані Європи, розташованому на фасаді ТРЦ Gulliver

У 13 сезоні глядачі побачать 60 різножанрових вокалістів, які вражатимуть своїм унікальним співом та вибором музичного репертуару. Серед учасників — українці, які багато років живуть за кордоном і постійно демонструють нашу культуру всьому світові, а також вокалісти, які не виїжджали за кордон під час повномасштабного вторгнення. Прем’єра “Голосу країни-13” стартувала цієї неділі, 3 вересня, о 21:00 на “1+1 Україна”. До речі, саме в цей день 28 років тому розпочав свій шлях телеканал 1+1, першою ведучою якого стала Людмила Клепакова. За цей час канал подарував глядачам безліч яскравих проєктів: "Голос країни", "Сніданок з 1+1", "Життя відомих людей" тощо.

Хто ж з учасників вдало пройшов “сліпі прослуховування” та якого тренера обрав?

Галина Печеніжська — Kupala

Харків'янка Галина Печеніжська першою вийшла на сцену "Голосу країни-13" з оригінальним виконанням хіта KUPALA від Jerry Heil, alyona alyona та Ela. Дівчині вдалося розвернути усі чотири крісла, але як тренера вона обрала Юлію Саніну.

Гідаят Сеідов — Love In The Dark

Гідаят Сеідов народився у місті Баку, але усе життя прожив у Харкові. Підкорювати тренерів чоловік прийшов композицією Adele — Love In The Dark. Потужний виступ розвернув усі 4 тренерські крісла. Обрав він команду Артема Пивоварова.

Юрій Городецький — "Як тебе не любити, Києве мій"

Одесит, командир комендантського взводу тилового забезпечення ЗСУ Юрій Городецький вразив тренерів Івана Клименка та Надю Дорофєєву академічним виконанням гімну столиці України — піснею “Києве мій”. Після роздумів “найспівучіший боєць ЗСУ” обрав команду DOROFEEVA. 

Дар‘я Мінєєва — Flowers

Беквокалістка з потужним голосом вийшла на сцену “Голосу країни-13” з піснею Miley Cyrus — Flowers. Юлія Саніна одразу примітила вокальні здібності дівчини та першою розвернула натиснула на легендарну червону кнопку. Далі розвернулись усі інші тренери. Дар’я віддала перевагу команді Юлії Саніної. 

Олександра Ліщук — “Місто Марії”

Олександра має власний гурт, вона родом з Маріуполя. На сцені “Голосу країни-13” дівчина презентувала авторську композицію “Місто Марії”. До учасниці розвернулася DOROFEEVA, тому вона автоматично потрапила до її команди.

Володимир Удовенко — “Прірва”

Володимир родом із Бучі. Він працює енергетиком. Саме завдяки його праці вдавалося повертати світло в домівки українців після російських атак на енергетичну систему. На сцену музичного проєкту чоловік вийшов з піснею гурту тренерки "Голосу країни-13" Юлії Саніної — The Hardkiss — "Прірва". Виступ підкорив Юлію та Артема Пивоварова. Як тренера Володимир обрав виконавицю своєї пісні.

Ольга Щербак — "Люди"

17-річна Ольга підкорила чутливим виконанням композиції “Люди” колаборації MamaRika та KOLA. До дівчини розвернулися одразу два тренери – DOROFEEVA та Іван Клименко. Після спілкування дівчина віддала перевагу музичному продюсеру.

Олександра Макаровська — As it was

Беквокалістка Джамали виступила з композицією As it was відомого артиста Harry Styles. З усіх тренерів до учасниці розвернулася Юлія Саніна.

Анастасія Чабан — “Вотсап”

У перші секунди виступу молода артистка, фольклористка Анастасія Чабан, яка вийшла на сцену з піснею DOROFEEVA “Вотсап”, розвернула всі чотири тренерські крісла. Як наставника дівчина обрала Івана Клименка.

Дивіться “Голос країни-13” щонеділі на “1+1 Україна” та на “Київстар ТБ”, перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна буде на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Новини по темі