Потап та його екс-дружина знялись у спільній фотосесії

Голос країни
Потап та його колишня дружина Ірина Горова знялись у спільній фотосесії
Фото: Jetsetter, Катя Ніколайчук

А також розповіли, як після розлучення виховують сина.

Поділитися:

Тренер Голосу країни Потап та його колишня дружина Ірина Горова знялися у фотосесії для Jetsetter та розповіли про свої теперішні стосунки.

Після розлучення Потап та Ірина зуміли не лише зберегти спільний бізнес, а й розширити його.

«Разом ми пройшли великий шлях із перемогами та поразками й завжди один одного підтримували. Навіть якщо виникали якісь протиріччя, ми робили все для того, щоб це аніяк не відбилося на бізнесі. У момент, коли ми прийняли рішення про розлучення, чітко розуміли, що це не торкнеться спільної справи. Ми не лише нічого не зруйнували, а й  навіть збільшили компанію! Продовжуємо успішно комунікувати як співвласники, а бізнес зростає й розвивається», — розповіла Горова.

Також екс-подружжя розповіло про виховання свого спільного сина Андрія. Зі слів Потапа, вони намагають підстраховувати один одного: «Іра йде на батьківські збори, а я забираю Андрія зі школи або ж везу його в першій половині дня на плавання й на розваги в неділю, а Іра може заскочити з ним на зйомку або в офіс, а потім повечеряти з дітьми в кафе».

Розбіжності бувають хіба що в питаннях спорту, яким займається Андрій.

«Тому син ходить і на бокс, який так подобається мені, і на плавання та баскетбол, які до душі татові. Принципових протиріч щодо виховання сина в нас немає. Ми намагаємося всебічно його розвивати та бути для нього друзями: я вкладаю в нього цінності щодо ставлення до жінок, намагаюся бути для нього прикладом, людиною, якою він пишається та любить. Потап дає Андрію чоловічу енергію та любов, він для нього авторитет та приклад поведінки в справжній чоловічій компанії», — поділилася Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з команди Потапа пройшов «нокаути»

 

Новини по темі