Потужний виступ на "Голосі країни-13": ветеран війни Ptashkin, Олександра Вдовиченко та Катерина Дигало переспівали хіт Maneskin

Голос країни
Учасники "Голосу країни-13" переспівали хіт гурту Maneskin I Wanna Be Your Slave

I Wanna Be Your Slave на "Голосі країни-13": учасники команди Артема Пивоварова заспівали хіт гурту Maneskin.

Поділитися:

Цієї неділі, 8 жовтня, з 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" — шостий епізод європейського сезону "Голос країни-13". У "вокальних батлах" змагаються учасники команд DOROFEEVA та Артема Пивоварова. Новий сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. На сцену вийшло потужне тріо — ветеран війни Ptashkin (Панчишин Михайло) зі Львова, Олександра Вдовиченко з Києва, яка тимчасово мешкає в Гданську, та Катерина Дигало з Козачої Лопані, яка нині проживає в Німеччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": за кого з команди Артема Пивоварова ви вболіваєте (опитування)

Голос країни-13: Ptashkin, Олександра Вдовиченко та Катерина Дигало

Учасники команди Артема Пивоварова вразили запальним виконанням хіта I Wanna Be Your Slave популярного гурту Maneskin. Потужний та енергійний виступ викликав захоплення серед тренерів та глядачів. Хто саме з трьох сильних вокалістів продовжить свій шлях у "Голосі країни-13", тренеру було визначити непросто.

"Для мене цей вибір дуже складний, але я маю дати шанс людині, яка сказала слова, що закарбувалися в моїй пам'яті: "Я тут не для того, щоб розповідати про себе. Я тут для того, щоб прославляти наших воїнів", — сказав Артем Пивоваров і віддав перевагу Михайлу (Ptashkin).

Ptashkin, Олександра Вдовиченко та Катерина Дигало - вокальні батли "Голосу країни-13"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опитування: за кого з команди DOROFEEVA ви вболіваєте на "Голосі країни-13"

Зал вибухнув оваціями: Михайла проводжали гучними оплесками та вигуками "Молодець!". 

"Більшість моїх побратимів зараз далі воюють. Пацани, співаю для вас! Люблю, цілую, обіймаю", — прокоментував свою перемогу учасник.

Дивіться повний виступ учасників Олександри Вдовиченко, Катерини Дигало та Ptashkin у "вокальних батлах" "Голосу країни-13":

Дивіться "Голос країни-13" щонеділі о 21:00 на 1+1 Україна та на платформі Київстар ТБ. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:

Facebook
Instagram

Новини по темі