Прем’єра “Голосу країни-13”: стилісти розкрили, хто з українських дизайнерів працював над образами тренерів нового європейського сезону

Голос країни
Як стилісти працювали над образами тренерів Голосу країни-13

Традиційно стилісти телеканалу “1+1 Україна” обрали для тренерів “Голосу країни-13” вбрання від українських дизайнерів.

Поділитися:

3 вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться довгоочікувана прем’єра європейського сезону “Голосу країни”, який знімається у Варшаві за всебічної підтримки польських партнерів. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки сучасності та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA.

Традиційно стилісти телеканалу “1+1 Україна” обрали для тренерів вбрання від українських дизайнерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Низький уклін кожному, хто виборює нашу свободу: тренери “Голосу країни-13” привітали українців з Днем Незалежності

Голос країни

“Тренери “Голосу країни”, учасники та всі ведучі телеканалу “1+1 Україна” вже мінімум 9 років поспіль показують глядачам, що носити українське це модно і патріотично. Дуже приємно дивитися на те, як колись маленькі ательє виростають у круті і великі бренди, які обирають як українці та і світові зірки. Більшість українських брендів успішно продаються на міжнародних платформах та у найвідоміших європейських мультибрендових магазинах”, - каже головна стилістка каналу “1+1 Україна” Ольга Слонь.

Для зйомок “сліпих прослуховувань” тренерка DOROFEEVA обрала лук від бренду The COAT, який нерідко можна побачити на Першій Леді України Олені Зеленській. DOROFEEVA була одягнена у кроп-жакет і спідницю сірого кольору з тонкою білою смужкою.

“Цього сезону мега актуальними стали кроп-жакети, видовжені рукава, міні та екстра-міні спідниці. Тому команда стилістів телеканалу “1+1 Україна” дала нам задачу створити трендовий образ для Наді. Ми обрали тканину у сірому кольорі зі смужкою із нашої нової колекції та зробили кольоровий акцент, який збирає образ докупи і робить його ближчим до Наді по духу. В неї завжди є свої прикольні фішки, і в цьому образі насправді дуже відчувається її стиль. Після декількох примірок Надя надіслала мені дитяче фото, на якому вона зображена у схожому вбранні, та сказала: подивись, я не зраджую своєму ДНК”, - каже дизайнерка Катя Сільченко.

Голос країни

DOROFEEVA поділилася, що наразі в неї немає бажання одягати щось яскраве, тому цей образ майже одразу їй відгукнувся.

“По-перше, я люблю костюми в будь-яких проявах. І через мою фігуру, як би я не старалася, все виглядає у стилі аніме. Цей досить “аніменший” лук мені до душі: він комфортний, але і в той час стриманий. Зараз, чесно кажучи, не хочеться вдягати нічого яскравого та святкового”, - коментує свій образ DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни" презентував однойменний саундтрек у День Незалежності України: де послухати

Тренер-дебютант та артист номер 1 в Україні Артем Пивоваров приміряв на себе образ від житомирського бренду чоловічого одягу OST WON. Співак був одягнений у брючний чорний костюм з жилетом, обрамленим білою вовняною стрічкою.  Дизайнерка бренду Ната Краєвська ділиться, що для неї було важливо передати через одяг характер та цінності Артема.

“Артем - це людина божевільної широти сприйняття, яка має величезний дар і талант. Він - людина з відкритою і доброю душею, дуже скромний, стриманий і водночас він - торнадо чистої енергії. В його образі поєднується все найважливіше, що мені хотілося б висловити мовою одягу - це чорний колір, елементи світлих тканин з вовни - тобто чистота, відкритість, естетика. Його образ зроблений із легкої костюмної вовни з елементами ручної роботи”, - каже Ната.

Голос країни

А ось образ для тренера та співзасновника лейблу ЕНКО Івана Клименко готували на замовлення стилісти телеканалу “1+1 Україна”. Продюсер був одягнений у широкі джинси світло-блакитного кольору та цікавий світшот терракотового кольору з візерунками килима.

“Іван Клименко є співзасновником гурту Kalush Orchestra і людиною, яка вигадала образ КИЛИММЕНА. Саме тому ми створили для нього унікальний світшот з принтом килима. Для цього ми використали тканину зі вживаних речей, які були запринтовані та перешиті під тренера, тому що для Івана важливо зберігати екологічність споживання”, - каже Ольга Слонь.

Голос країни

Юлія Саніна для першого етапу такого бажаного для неї проєкту обрала образ, який відображає її любов до рок-музики - чорні шкіряні штани з перфорацією. Романтичності образу додала куртка від українського бренду Paskal прикрашена шкіряними метеликами та топ з ланцюгами срібного кольору.

“Для Юлії Саніної ми підібрали куртку від бренду Paskal, який давно є в розкладі паризького тижня моди. Одяг цього бренду дуже складно переплутати з іншим. Він неймовірний, легкий та романтичний”, - каже Ольга Слонь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП фактів, які ви хотіли знати про новий європейський сезон “Голосу країни-13”

Нагадаємо, нещодавно “Голос країни” презентував однойменний саундтрек, який можна прослухати за посиланням: https://song.link/i/1703760995

Де дивитись "Голос країни-13":

-         Прямий ефір із 3 вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ”, Мegogo та на інших ОТТ-платформах (на території України. На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ”).

-         Повні випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ (на території України), а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” (епізоди можна буде подивитися по всьому світові).

Більше подробиць читайте на сайті.

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:
Facebook
Instagram
YouTube

Новини по темі