Стало відомо, хто став радником другого епізоду «вокальних батлів» «Голосу країни» на “1+1 Україна”

Голос країни
Стало відомо, хто став радником другого епізоду вокальних батлів Голосу країни

Недільного вечора телеглядачі побачать другий етап музичного проєкту - “вокальні батли”, які вийдуть у оновленому форматі та за новими правилами.

Поділитися:

Цієї неділі з 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” покажуть новий епізод “вокальних батлів” європейського сезону  Голосу країни-13. Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі  Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Голос країни-13": всі виступи п'ятого епізоду (вокальні батли, відео)

Недільного вечора телеглядачі побачать другий етап музичного проєкту - “вокальні батли”, які вийдуть у оновленому форматі та за новими правилами. На цьому етапі у тренерів з’явилися зіркові радники.

Цього тижня за місце у півфіналі будуть змагатися команди двох тренерів: DOROFEEVA, радником якої став хітмейкер Макс Барських, та команда Пивоварова, радником якого є лірична душа української музики KOLA.

Голос країни 1+1

DOROFEEVA каже, що дуже радіє, що її радником став Макс Барських, адже вона мріяла показати йому все що відбувається на сцені “Голосу країни” наживо.

“Моїм радником став Макс Барських. Це артист, який має більше 3 мільярдів прослуховувань. Він підкорив мільйони сердець українців та європейців. Я дуже сильно чекала його та мріяла, аби він побачив те, що відбувається на сцені “Голосу країни” не по телевізору, а наживо. Сподіваюся, що моя команда зможе його вразити”, - каже DOROFEEVA.

Співак та композитор з'явився у студії Голосу країни, щоб підтримати свою колегу DOROFEEVA, з якою наприкінці серпня випустив спільну пісню "Ритми".

"Надя - ідеальний творчий партнер як у студії, так і на знімальному майданчику. Вона чуйна, ніжна і при цьому дуже холоднокровна в хорошому сенсі цього слова, тому що зуміла витримати мене кілька годин і при цьому підтримувати всіх учасників своєї команди" - каже Макс Барських про свій досвід радника.

Розпочнеться епізод з прем’єри пісні “Зорепад” з нового україномовного альбому Макса Барських, який 4 тижні очолював український чарт альбомів Apple Music.

Голос країни 1+1

Буде допомагати у нелегкому виборі Артему Пивоварову співачка KOLA, яка декілька разів і сама брала участь у “Голосі країни”. Співак каже, що його зірковим радником стала self-made співачка. 

“Дуже радію, що моїм зірковим радником стала співачка, яка створила себе сама, це self-made артистка KOLA. Вона і сама була на сцені “Голосу країни”. КOLA - це співачка нової генерації і нового покоління. Вона як ніхто знає, що порадити та як підтримати молодих виконавців, за якими майбутнє”, - каже Артем.

Хто з учасників зможе пройти у півфінал, стане відомо незабаром.

Де дивитись "Голос країни-13":

  • Прямий ефір щонеділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ” та Megogo (на території України. На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ”).
  • Повні  випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ - на території України, а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” окремі виступи учасників можна буде подивитися по всьому світові.

Нагадаємо, під час зйомок “сліпих прослуховувань” на сцену “Голосу країни-13” вийшло 60 різножанрових вокалістів, які під час кожного виступу дивували тренерів Юлію Саніну, Артема Пивоварова, Івана Клименка та DOROFEEVA, а також глядацьку залу потужними голосами. 13 сезон музичного проєкту “Голос країни” було реалізовано спільно з Telewizja Polska (TVP). За новими правилами, команди тренерів цього року складатимуться із 10 співаків, які стануть справжніми амбасадорами української музики у Європі.

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Новини по темі