"Голос країни-13": всі виступи п'ятого епізоду (вокальні батли, відео)

Голос країни
Голос країни-13: всі виступи п'ятого епізоду за 1 жовтня — відео

13 сезон проєкту "Голос країни": дивіться, як співали учасники п'ятого епізоду музичного проєкту на вокальних балтах.

Поділитися:

Цієї неділі з 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” — п'ятий випуск європейського сезону Голосу країни-13” — вокальні батли. Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де дивитися європейський сезон "Голосу країни-13"

Першими на вокальні батли вийшли учасники команди Івана Клименка. Продюсер обрав собі у зіркові радники переможців Євробачення-2022 — гурт Kalush Orchestra. 

Анна Корченова, дует NаYada, Стася Чабан – Beggin

На сцені разом заспівали у батлах викладачка з вокалу, яка тимчасово мешкає у Роттердамі Анна Корченова, сестри з міста Гола пристань, які зараз мешкають у Києві – дует NаYada та фольклористка та мультиінструменталістка Стася Чабан, яка тимчасово мешкає у Гданську. Іван Клименко об’єднав саме цих учасників, адже всі вони співають український фольклор. Обираючи, хто пройде далі, Іван Клименко зізнався, що ставить на того, хто має шанс дійти до фіналу. Тому він обрав Стасю.

Андрій Засік, Олександра Ройко, Ольга Щербак – ADAM – "Повільно"

Ще одне тріо вийшло на батли з новою українською ліричною піснею "Повільно". Логіст, який 9 років мешкає у Варшаві, Андрій Засік, авторка пісень з Луцька Олександра Ройко та колишня учасниця олімпійського резерву зі спортивної акробатики Ольга Щербак з Києва. Іван Клименко зазначив після виступу, що Андрій Засік вже самобутній артист і пообіцяв йому підтримку надалі. Продюсер запропонував Олександрі Ройко та Ользі Щербак об’єднатись в дует. Дівчата погодились, і тепер проходять в нокаути разом.

Юлія Белей, Єлизавета Шафорост — Rihanna — Diamonds

Українка, яка стала відомою співачкою у Польщі, організаторка благодійних концертів Юлія Белей з Варшави та школярка з Києва, яка тимчасово мешкає в Торонто, Ліза Шафорост заспівали відому пісню Rihanna Diamonds. Перед Іваном Клименком стояла непроста задача — поєднати справжню рок-виконавицю та поп-співачку разом на сцені «Голосу країни». Артем Пивоваров, Юлія Саніна та DOROFEEVA зізнались одразу, що їх виконання зовсім не вразило. З цією ж думкою погодились і радники Івана Клименка з гурту Kalush Orchestra. Іван Клименко прийняв рішення лишити Єлизавету Шафорост на наступний етап.

Олександра Полугяй, Вероніка Коваленко — Lady Gaga — Bloody Mary

Дует надпотужних вокалісток вийшов на сцену вокальних батлів з хітом Lady Gaga Bloody Mary — режисерка знімального майданчика, Олександра Погуляй із Києва та співачка Вероніка Коваленко із Києва. Один із найпотужніших виступів у команді Івана Клименка. Тренер вирішив залишити Вероніку Коваленко на нокаути.

Змагатися за місце в нокаутах вийшли учасники команди Юлії Саніної. Артистка обрала собі у зіркові радники виконавицю Jerry Heil.

Володимир Удовенко, Галина Печеніжська, Світлана Чередниченко – alyona alyona та KOLA – "Небо хилиться"

На сцені “Голосу країни-13” – найхаризматичніше тріо. Володимир Удовенко з Бучі, Галина Печеніжська із Харківської області та солістка ансамблю ЗСУ з Києва Світлана Чередниченко вразили виконанням хіта “Небо хилиться” від alyona alyona та KOLA. Усі три учасники чудово виступили, та Юлія Саніна віддала перевагу Галині.

Влад Пелих та Христина Старикова — Kate Bush — Running Up That Hill

Наступними виступив дует наймолодших у цьому сезоні учасників — 17-річна студентка родом з Мирнограду, яка зараз мешкає у Києві, Христина Старикова та 16-річний школяр Влад Пелих. Юлія Саніна вирішила залишити обох учасників. Тепер в неї залишилося місце для нокаутів лише для одного учасника!

Андрій Жучковський та Назарій Малиновський – Океан Ельзи – "Я їду додому"

В чоловічому дуеті за місце в нокаутах змагалися студент з Варшави Андрій Жучковський та студент-богослов зі Львова Назарій Малиновський. Хлопці вразили виконанням хіта гурту Океан Ельзи "Я їду додому", але, на жаль, далі не пройшли.

Марія Стасюк, Олександра Макаровська, Дар’я Мінєєва – Destiny's Child – Survivor

На останній батл у команді Юлії Саніної вийшли потужні вокалістки: співачка і мам двох синів Марія Стасюк, беквокалістка Джамали Олександра Макаровська, викладачка вокалу та беквокалістка усіх відомих артистів Дар’я Мінєєва. Дівчата приголомшили потужним своїм виступом та викликали овації в залі, та Юлія Саніна вирішила залишити в нокаути Марію Стасюк.

poll_content_889

Дивіться європейський сезон "Голосу країни-13" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Новини по темі