Стало відомо ім'я переможця Голосу країни-9

Голос країни
Стало відомо ім'я переможця Голосу країни-9
1plus1.ua

Дізнайтеся, хто переміг у грандіозному співочому шоу.

Поділитися:

Сьогодні, 21 квітня, відбувся грандіозний суперфінал наймасштабнішого вокального шоу, у якому четвірка суперфіналістів під керівництвом своїх зіркових наставників Тіни Кароль, Потапа, MONATIKa та Dan Balan відчайдушно боролися за омріяну перемогу. 

До суперфіналу потрапили Вікторія Олійник, Андрій Хайат, Карина Арсентьєва та Оксана Муха. Після запеклої боротьби у першому етапі, покинула шоу Вікторія Олійник. За потужну вокалістку глядачі відправили найменше голосів. 

У другому етапі за перемогу змагалися троє талановитих виконавців. Фіналісти співали зі своїми зірковими наставниками. На жаль, Андрій Хайат отримав недостатьо глядацької підтримки, щоб продовжити участь у Голосі країни. Самородок зі Знам'янки покинув шоу за крок до перемоги. 

За результатами глядацького голосування, переможцем 9 сезону Голосу країни стала підопічна Dan Balan Оксана Муха

У суперфіналі Оксана Муха представила три композиції. Співачка відкрила конкурсну частину співочого шоу піснею Володимира Івасюка Я піду в далекі гори.

Оксана Муха настільки надихнула свого тренера Dan Balan, що він написав пісню українською мовою спеціально для своєї підопічної. Разом вони виконали її у суперфіналі.

У третьому етапі суперфіналу львів'янка Оксана Муха заспівала пісню, з якою вона прийшла на проект Голос країни-9. Композиція Де ти тепер легендарної Квітки Цісик знову звучала з вуст проникливої виконавиці. 

Нагадуємо, що переможниця вокального пректу отримала почесне звання «Голосу країни» та головний приз – квартиру в ЖК «Crystal Avenue» від «НоваБудова».

Новини по темі