Стало відомо ім’я третього тренера Голосу країни-9

Голос країни
Голос країни розсекретив ім'я третього тренера в новому сезоні

Тренер дев'ятого сезону завітав до студії ранкового шоу Сніданок з 1+1.

Поділитися:

Сьогодні вранці в студії Сніданку з 1+1 телеглядачам стало відомо ім’я наступного тренера дев’ятого сезону Голосу країни. Ним став MONATIK, популярний співак, улюблений тренер проекту Голос. Діти, чия підопічна Данелія Тулешова минулого року здобула перемогу.

«Поки що я можу лише здогадуватися, що таке дорослий Голос країни. Адже все, що я робив, це збирав чутки про нього. В мене є практика роботи з дітьми в ролі тренера, але мені надзвичайно цікаво, як працювати з дорослими талантами, які ще не стали артистами, які ще не спалахнули», - прокоментував MONATIK.

Артист поділився своїми планами на перемогу у дорослому проекті, а також показав перші кадри нового промо-ролику, який скоро з’явиться в ефірі каналу 1+1.

Це надзвичайний проект, в якому ніколи не знаєш, що на тебе чекає. Саме тому він мені й подобається. Я чекатиму своїх людей. Людей, які зможуть зачепити мене своїм талантом і співом.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що тренерами нового сезону стануть шоумен Потап та співачка Тіна Кароль. Тренери передають один одному музичну естафету, наспівуючи пісні своїх конкурентів під час підготовки до боротьби за перемогу, тим самим даючи підказки, хто може стати наступним. Та чи вдасться MONATIK передати свою естафету, і хто її прийме, телеглядачам стане відомо вже найближчим часом.

Більше подробиць дізнаєтеся з відео:

Новини по темі