«Створюючи цей кліп, ми не могли стримати сліз»: Сергій Лазановський | RIDNYI та блогер-мільйонник mcOptimist заспівали щемливий трек «Брат»

Голос країни
Сергій Лазановський RIDNYI та mcOptimist трек  Брат (відео) - 1+1

Слухаємо разом!

Поділитися:

Переможець "Голосу країни", ураїнський співак Сергій Лазановський | RIDNYI разом з блогером-інфлюєнсером Максимом Савчиним, відомим як mcOptimist, створили пісню «Брат», яка оповідає історію мільйонів українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як це було: як здобували перемогу переможці вокального проєкту "Голос країни" у фіналі

Сергій Лазановський 1+1

«Брат» – пісня-присвята про силу братерської любові, повагу та відданість. Присвячена як і стосункам між рідними, кровними братами, так і чужими людьми, які будучи нерідними за кров’ю, стають один одному справжньою ріднею.

На створення такої чуттєвої композиції хлопців надихнули коментатори у соцмережах. Вони часто питали Сергія та Максима, чи не брати вони.

«Одного разу ми з Сергієм відзняли TikTok і побачили багато подібних коментарів на кшталт «А ви часом з Сергієм не брати?». Тоді в мережі ми створили інфопривід, що наче б то з Сергієм брати. Дійшло до того, що ми поїхали до родичів у села і «шукали» докази, що кровно рідні. Ця історія вже має свій кінець, ми зізнались відверто, що це не так. Історія й стала поштовхом до створення пісні «Брат», яка оповідає, що братерство – це в першу чергу про спорідненість душ», - відверто розповів Оптиміст.

Сергій Лазановський 1+1

Авторами пісні стали безпосередньо самі виконавці, а також продюсерка Ірина Батюк та фронтмен гурту «Гринджоли» Роман Калин. Як говорить Сергій Лазановський, кожний з них вклав свою частину серця та власної історії, яка вилилась у такий щемливий трек.

«Завдяки тому, що кожний з авторів вклав свою життєву оповідь у цю пісню, вона розповідає історію не тільки рідних братів, а загалом усіх людей, які по життю стають братами: друзі дитинства або люди, які до певних подій взагалі не знали одне по одного», - наголосив Лазановський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто стане тренерами "Голосу країни-13", як пройти кастинг вокального шоу: команда "Голосу країни" поділилася подробицями нового сезону

Зараз телеканал 1+1 Україна шукає вокалістів від 16 років, які мріють, аби їх спів почули мільйони. Для цього потрібно заповнити анкету на сайті casting.1plus1.ua у розділі "Голос країни" та завантажити туди відеоролик або посилання на відео свого співу. Найкращі анкети учасників будуть прослухані музичними продюсерами проєкту, а вокалісти отримають можливість виступити на головній музичній сцені країни та показати свій спів всьому світові.

 

Новини по темі