Суперфіналісти Голосу країни-9 заспівали разом Червону руту (відео)

Голос країни
Суперфіналісти Голосу країни-9 заспівали разом Червону руту (відео)
1plus1.ua

Учасники вокального шоу розповіли про свої плани у Сніданку з 1+1.

Поділитися:

Сьогодні вранці до студії Сніданку з 1+1 завітали фіналісти проекту Голос країни-9, львів’янка Оксана Муха з команди Dan Balan, самородок із Знам’янки Андрій Хайат – команда Тіни Кароль, Карина Арсентьєва з помідорного міста – команда Потапа та Вікторія Олійник з Кам’янця-Подільського – команда MONATIKа. Учасники поділилися з телеглядачами своїми емоціями перед фіналом та розповіли, чи є між ними конкуренція. На прохання ведучих суперфіналісти зімпровізували й прямо у студії заспівали глядачам пісню «Червона рута».

Так, учасник Голосу країни-9 Андрій Хайат з команди Тіни Кароль на питання, чи є між фіналістами запекла конкуренція, відповів:

Взагалі немає конкуренції, ми обіймаємося й розуміємо, що це останні наші дні на проекті, тому ми намагаємося насолодитися цим часом.

Учасники розповіли, що намагаються підтримувати один одного у будь який можливий спосіб та частенько говорять один одному приємні компліменти.

«Дуже іноді складно вибрати пісню, оце справді схоже на шалену боротьбу за те, що ти будеш виконувати. Інколи тобі хочеться заспівати одне, а тренер, або музичний продюсер може рекомендувати щось інше. Тому бувало, що потрібно було довго шукати альтернативи», - розповіла підопічна Dan Balan Оксана Муха.

Ведуча Неля Шовкопляс напередодні зібрала питання для народних талантів, які задавали підписники в соцмережах.

Так, прихильників найбільше цікавило особисте життя учасників, з якого віку вони почали співати, їхні відносини з тренерами й хобі, якими займаються вокалісти в вільний від вокалу час. 

Як виявилося, Карина Арсентьєва з команди Потапа почала співати ще з п’яти років. Дівчина також полюбляла виступати на шкільних святах і з дитинства мріяла стати відомою співачкою. Мало хто знав, та Карина може дати фору кіберспортсменам, адже дівчина досить вправно грає у комп’ютерні ігри.

Вікторія Олійник виразила безмежну вдячність усім людям, які підтримують та вірять у неї. Її виступи переглядали навіть у Європі, адже тато, який працює за кордоном з радістю ділився з друзями новиною про участь його доньки у Голосі. Дівчині було нелегко, адже перед початком проекту Вікторія зламала ногу. Пізніше їй зробили операцію, яка поставила під загрозу її участь у проекті, та це не зупинило вокалістку.

В учасниці з’явилося безліч планів на майбутнє, тому вона планує довчитися і паралельно буде займатися вокалом.  Мрію про підкорення Євробачення вона не залишила, тому продовжуватиме йти до мети далі.

Оксана Муха розповіла про своє особисте. Син Данилко всіляко намагається підтримувати її та вболіває за неї вдома з бабусею та дідусем, які допомагають Оксані приглянути за дитиною, поки вона бере участь у проекті.

Учасник Андрій Хайат окрім співу має багато талантів. Так, він пробував себе в ролі дизайнера одягу й нерідко продумував собі сценічні костюми. Навіть на проекті йому вдалося проявити свій стиль.

Хто з учасників отримає горде звання «Голосу країни» й отримає головний приз – квартиру в ЖК «Crystal Avenue» від «НОВОБУДОВА», глядачі дізнаються вже цієї неділі о 21:30.

ЧИТАЙЕ ТАКОЖ: 10 коронних рухів Дана Балана, які вмить покращать настрій

Новини по темі