«Танцюю, як в останній раз»: Оля Полякова презентувала перший кліп за останній рік

Голос країни
Оля Полякова презентувала перший кліп за останній рік — 1+1

Тренерка 12 сезону "Голосу країни" презентувала новий кліп.

Поділитися:

Танець за життя — саме цим Оля Полякова вражає глядача у своїй новій відео роботі на головний сингл з майбутнього україномовного альбому, прем’єра якого відбудеться менше ніж за місяць. 

Оля Полякова 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова та Михайло Діанов відвідали НЕЗЛАМНИХ пацієнтів в UNBROKEN Ukraine

Режисерами відео виступили Дмитро Шмурак, відомий своїми хітами для Олі, як: «Королева Ночи», «Эй, Секундочку», «Ночная Жрица» та «Бывший» і фешн-фотограф Соня Плакидюк, яка створює художній образ Полякової вже протягом досить тривалого часу.

«Оля безумовно ікона українського шоубізнесу. Створювати нову роботу з нею завжди виклик, задоволення та неперевершений результат. Саме тому наш творчий дует з Сонею чудово прикрасив цю чуттєву пісню», — коментує співпрацю Дмитро Шмурак. 

Оля Полякова 1+1

«Я дуже рідко знімаю відео, але завжди лише для тих, кого дуже тонко відчуваю. Оля — саме та, для кого хочеться робити щось особливе і витончене. Сподіваюсь, нам з Дімою вдалося створити чуттєву allusio на пташку Фенікс, що буквально переродилася з попелу свого минулого життя і розпачу для того, щоб жити й вірити у краще», - говорить Соня Плакидюк. 

«Танцюю, як в останній раз» — це історія, яка відома майже кожній жінці, що опинилася на розпутті та переживає складний період стосунків зі своїм коханим. Це сповідь сильної жінки, яка попри обставини обирає життя й виплескує увесь свій біль крізь танець до повного катарсису. 

Автором нової жіночої лірики Полякової виступила Оля Бажана. 

Оля Полякова 1+1

Особливої уваги в кліпі заслуговує образ співачки, який підкреслює її ідеальні пропорції, від дизайнерського дуету MÜ production. Саме їм належить авторство найвідоміших костюмів Полякової з шоу «Королева Ночі», «Все буде добре», «Нова Снігова Королева», «Маска» та інші.   

Новини по темі