TAYANNA вперше розсекретила стосунки з одруженим продюсером

Голос країни
TAYANNA вперше розповіла про стосунки з одруженим продюсером
Фото: @tayanna_reshetnyak

Також співачка розповіла про батька свого сина.

Поділитися:

Учасниця Голосу країни TAYANNA, яка нещодавно знялась майже оголеною у фотосесії, розповіла про кохання між нею та екс-продюсером Дмитром Клімашенком. Їхні почуття зародилися, коли вони щільно працювали над гуртом Гарячий шоколад. На той час Дмитро був одруженим. А втім, зі слів Тетяни, її колишній – циган, а в них дозволено мати багато жінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Tayanna спокушає світлинами у звабливому купальнику

«Наша любов до музики і творчості в певний момент переросла в справжні почуття одне до одного.

Мені було 18 років, ми працювали пліч-о-пліч по 24 години на добу.

Ми написали багато пісень, зокрема для найвідоміших виконавців. Цілком природно, що ми зблизилися», – зізналася співачка виданню Караван историй.

До того ж TAYANNA товаришувала з дружиною продюсера Анікою.

«Я її дуже поважаю, прислухалася до її порад, в тому числі кулінарних. Аніка неймовірно мудра жінка, і вона ставилася до нашого союзу з Дімою з точки зору циганських традицій.

Зараз, коли я вже в її роках, розумію, що їй все-таки було прикро і неприємно, що у чоловіка була інша жінка. Але вона ніколи цього не показувала.

Нещодавно я зателефонувала Аніці й вибачилася», – зізналася Решетняк.

Розірвати стосунки з продюсером Тетяна наважилася, коли зрозуміла, що хоче родину та дітей:

«Він, своєю чергою, не змирився з моїм рішенням і вигнав мене з гурту, заблокував всі мої виступи, та ще зажадав заплатити відшкодування за контрактом – п'ятдесят тисяч доларів, хоча посвячені прекрасно знали, що мій внесок в проект нерозмірний винагороді і що по-справжньому я Дімі нічого не винна».

Також зірка спростувала чутки, що батьком її сина є Клімашенко. Після розриву з продюсером у неї почалися стосунки з 18-річним другом, від якого вона й народила сина.

«Ми прожили разом три роки, а потім розійшлися. Все-таки різниця у віці давалася взнаки. У нього інше ставлення до життя, він ще хоче пожити для себе, все спробувати», – розповіла зірка.

Нагадаємо, що нещодавно TAYANNA завітала до студії Сніданку з 1+1. Дивіться відео!

Новини по темі