“Ти знаєш, що ти людина”: тренер "Голосу країни-13" Артем Пивоваров представив нову роботу у межах проєкту “Твої вірші, мої ноти”

Голос країни
Тренер Голосу країни-13 Артем Пивоваров представив нову роботу у межах проєкту Твої вірші, мої ноти

Артем Пивоваров представляє роботу "Ти знаєш, що ти людина" на вірш Василя Симоненка.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” покажуть новий епізод європейського сезону “Голосу країни-13”. Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові. В легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий етап на “Голосі країни”: учасники змагатимуться за квиток у фінал у форматі “кросбатлів”

Тренер  "Голосу країни-13" Артем Пивоваров представляє роботу "Ти знаєш, що ти людина" на вірш Василя Симоненка. Василь Симоненко — видатний український поет, поборник правди, патріот, що за 28 років життя встиг створити велику кількість прекрасних творів. Симоненко був співцем людської особистості та транслював свої переконання через творчість. У часи, коли людей позбавляли свободи самовираження, поет нагадував читачеві про його унікальність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": за кого з учасників крос-батлів ви вболіваєте (опитування)

“Ти знаєш, що ти людина” спонукає до роздумів про цінність життя. Людина є неповторною частиною світобудови. Це зображено у кліпі, зйомки якого проходили під час благодійного концертного туру Артема Пивоварова в Португалії та Австрії. Головний герой відео перебуває у єднанні з природою, що є вічною на відміну від людини. Ця робота є нагадуванням про те, що наше перебування на цій землі нетривале, тому треба жити тут і зараз. Не боятися почуттів та випробувань, пробувати щось нове, не відкладаючи нічого на потім”, - зазначив Артем Пивоваров.

Пісня доступна на всіх цифрових майданчиках за посиланням

Дивіться європейський сезон "Голосу країни-13" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Новини по темі