Тіна Кароль чи Катерина Бєгу: Кого обере серце Dan Balan

Голос країни
Тіна Кароль приревнувала Дана Балана до його підопічної на Голосі країни-9 Катерини Бєгу

На Голосі країни-9 виникає любовний трикутник.

Поділитися:

Минулої неділі на Голосі країни-9 виступила одна з найсильніших учасниць команди Dan Balan Катерина Бєгу. Дівчина проникливо виконала пісню Земфіри Маечки, чим вразила свого наставника та навіть змісила його пустити сльозу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Balan здивував Кароль новим подарунком та назвав її своєю королевою

«Я стояв, слухав тебе. В мене таких емоцій ніколи не було. Я просльозився трохи. Ти змогла зачепити мої глибокі струни. Ти справжня артистка. Думаю, майбутнє буде ще кращим. Я буду поруч із тобою», — сказав Dan Balan.

Своєю чергою Катерина зізналася, що між нею та Баланом склалися теплі стосунки: «Я співаю те, що відчуваю, — про дружбу, яка переросла в кохання. Цю пісню присвячую своєму тренеру. Дуже хочу принести йому перемогу в цьому проекті».

Тим часом Тіна Кароль, яку Дан зваблював компліментами, подарунками та пристрасними поглядами, не була задоволена виступом Катерини. Здавалося, що діва українського шоу-бізнесу приревнувала свого залицяльника до учасниці Голосу країни.

Тіна запропонувала посадити Катерину на третій стілець, однак Dan Balan не прислухався до колеги і віддав підопічній перше місце.

Хто, на вашу думку, більше підходить Дану Балану? Беріть участь в опитуванні!

poll_content_369

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це було круто — відчути його потік енергії», — Катерина Бєгу про виступ із Dan Balan

Дивіться виступ Катерини Бєгу в нокаутах Голосу країни-9: 

Також дивіться інтерв'ю з Катериною Бєгу:

Новини по темі