Тіна Кароль про Голос країни-8: «Я очікую екстриму на сцені»

Голос країни

Співачка зізналася, чому знову стала тренером вокального шоу.

Поділитися:

Цієї неділі, 28 січня, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України Голос країни, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін зізнався, як зміниться у Голосі країни-8

Напередодні випуску Тіна Кароль поділилася з 1plus1.ua очікуваннями від нового сезону проекту.

Від нового сезону я очікую екстриму на сцені, адже все одно це бій. І, звісно, нехай у нас покращиться музична культура. Це для мене найголовніше. Це і є моя місія, - сказала Тіна Кароль.

Нагадаємо, що цього року на вокалістів Голосу країни-8 чекають нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому  вокалісти підійматимуться на сцену.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап прокоментував конкуренцію з Тіною Кароль у Голосі країни-8

Окрім того, у Голосі країни-8 візьме участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огнєвіч, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, учасниця Танців з зірками та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник Танців з зірками та актор Юрій Ткач і екс-Борис Апрель Зіанджа. Ще одним нововведенням сезону стане поява ведучого бекстейджу Артема Гагаріна. Під час виходу програм в ефір Артем буде показувати для користувачів соціальних мереж найцікавіші моменти за лаштунків, ексклюзивні інтерв’ю з учасниками, а також командою проекту.

Новини по темі